adrapl Vloženo 6. Května Sdílet Vloženo 6. Května Ahoj, jdu si k Vám pro radu. Je tomu necelý rok co mi byla měněna celá spojka (lamela, přítlačák, ložisko) včetně hlavního i pomocného spojkového válce jedná se o motor CZDA. Nyní při výměně oleje mě čekalo nemilé překvapení, něco prosakuje mezi převodovkou a motorem (viz. foto), řekl bych, že je to brzdová kapalina (ovšem dle nádržky bych řekl, že za tu dobu téměř nic neubylo), spojka neklouže. Vše jsem otřel a budu sledovat dal. Po konzultaci se servisem mi bylo řečeno, že by se to muselo znovu rozebrat a dokud s tím nejsou větší problémy, tak by to nedělali. Jsem z toho nesvůj. Co by mohlo být špatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
informator Vloženo 8. Května Sdílet Vloženo 8. Května Pokud seš si jistý že je to brzdová kapalina, tak bych zkontroloval únik kapaliny na spojkovém válci. Nicméně pokud je to motorový olej, tak ti může unikat z odlučovače oleje na bloku motoru a to bych neřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzene Vloženo 3. Října Sdílet Vloženo 3. Října Gufero klikoveho hřídele ?mě Teda teklo guf kliky po 50 tis/km.Ale samozřejmě to může být převodové guf. Nebo brzdová kapalina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.