Přejít na obsah

Hluk od podvozku s DCC... bubnovani...


p2p

Doporučené příspěvky

Reknu ti jak to chodi u nas v hyundai. 
 

pokud je neco co se uz neda da se rict zastavit tak o tom rozhoduji vyssi pozice ja take tesruji auta a hodne krat se stalo ze to co jsme nasli nahlasili se proste dal neresilo. S tim,ze nahlasene to bylo problem se resil,ale nez nastane naprava problemu tak to neni hned. Mas 10000 objednavek na auto a nemuzes ze dne na den je dat na cekacku a cekat na potrebny dil. Vyroba jede normalne dal a budto se problem resi pak vymenou nebo az svolavackou.

 

na tohle to my testovaci jezdci nemame vubec vliv. A verim,ze na to urcite prisli a vedeli o tom.

Editováno: , autor: bazycek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, koupil jsem před 14 dny nového kombíka. Už na predvadečce v jiném voze mi bubnobaní přišlo divní ale neřešil jsem to. Teď bubnuje i to moje a říkal jsem si, že hold ty podvozky nejsou dokonalí. Po přečtení téhle diskuse mám jasno, že tu věc musím hned řešit u auta za 1 a čtvrt míče. Díky lidi. 

Editováno: , autor: bubaak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky. Snad se jim to brzy povede. Už takhle z toho auta mám radost, ale tohle je taková nepříjemná vada co dokáže kazit den. Přecházel jsem z 12 let starý audi A4 a čekal jsem o něco víc. Tohle to všechno vysvětluje :) No aspoň se můžu zase na něco těšit :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je krasne videt, ze prodejci vubec netusi co se deje... Nemaji info, nezajimaji se... Nechapu proc ma zakaznik vic info o aute nez oni... 

Jejich moto je... prodat a potom se nazajimat... Dle zjisteni zadne info o TPI nemam a ulozeni zadnich tlumicu jeste neni zalistovano v etce... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Trosku nefer.

 

Par zakazniku vi vic, nez oni.  Par zakazniku, kteri se zajimaji, a najdou si to. 99% kupujicich nevi nic.

 

A ad informace - neni to tom, ze jim to skodovka oficialne jeste nerekla?  Je docela k diskusi, jesti ma prodejce sirit neoficialni info z internetu, kde se raky chyti kazda hovadina.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Těch informací se postupně dozvídáme více ale je potřeba podotknout, že žádnou ověřenou informaci, tedy takovou, kterou by prezentovali dealerství napříč republikou asi nemají. Jediné co zatím víme - prvovýroba vyřešeno ANO- také mám potvrzeno od dealera, na řešení se pracuje ANO - potvrzeno, ale popis problému a náhradní kompetentní řešení zatím NE. Minulý týden jsem opět zjišťoval a finální řešení tedy technickou informaci nikdo nemá, bude se údajně muset přepracovat i SW atd. Za mě žádný posud musíme vyčkat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně teď odepsal prodejce a chce auto vidět. Zkusil jsem jim taktně vysvětlit, že ten problém má i jejich předváděcí vůz a že ta návětěva bude pravděpodobně zbytečná. Požádal jsem je o informace, jestli o tom něco vědí.

 

Mi příjdě, že buď nic netuší, nebo zatloutaj. Ale že by si na předváděčkach nevšimli toho bubnování? Nebo já blbě slyším? Snad nebudu zase za vola :)

Editováno: , autor: bubaak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 21. 6. 2024 na 21:05, MichalX9 napsal:

Dnes zapůjčen nový Superb. Když jsem začal mluvit o vyzkoušení tlumičů na špatném povrchu, přišel hned prodejce s ujištěním, že Škoda o problému s tlumiči ví a už jim hlásili, že budou první várku vozů svolávat na úpravy. Tak ať se tím nenechám odradit. Nové vozy už jsou prý z výroby jinak nastaveny/upraveny. Takže to potvrzuje Vaši předchozí zprávu.

Dnes 23.8.2024 som sa dozvedel , že SUP 4  ma problémy s DCC plus tlmičmi a tie riadne nereagujú ani na zmenu módu jazdného režimu. Predajca vás na to neupozorni. Ja mám SUP3 jazda ma plávajúci efekt a pri SUP 4 sa veziete ma rebrinaku. Takéto auta prvé modely by nemali ani predávať alebo len s upozornením a veľkou zľavou.

Na probléme sa vraj pracuje a nové vyrobené SUP 4 by to už mali mať v poriadku, vraj….?

Automobilovy novinári asi dostali zaplatene keď o tom nehovoria a nepíšu.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 23. 8. 2024 na 9:22, Sup4KV napsal:

Těch informací se postupně dozvídáme více ale je potřeba podotknout, že žádnou ověřenou informaci, tedy takovou, kterou by prezentovali dealerství napříč republikou asi nemají.

Nám dealer již v polovině května o tomto problému řekl, že se týká Sup4 i nového Kodiaqa. Vypadalo, že to bere přímo ze stavu objednávek nových vozů. Takže se to zjevně vědělo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 24. 8. 2024 na 0:38, bazycek napsal:

V recenzich to zminuji temer vsichni

Kromě topspeed.sk byly všechny recenze, které jsem viděl, pochvalné a nikdo si nestěžoval. Dokonce DCC+ chválili. Ale nemůžu generalizovat, jenom je to můj dojem z mnoha recenzí, které jsem četl nebo viděl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mám liftback TDI 110kw měsíc, ani týden jezdím. Špatné slícování lišt kolem oken, nedosedá víko nádrže ve spodní části a samozřejmě zde řešený problém. Mám sice jako služební, ale před měsícem jsem kupoval novou Hyundai pro rodinu (soukromé) a musím říct, že kvalita zpracování  za stejnou cenu je teda lepší. S Hyundai mám už šest tisíc km a Superb jen cca tisíc. Ale i přesto všechno si říkám co dělají lidí na výstupní kontrole Škody. Přeci auto takové kategorie s těmito problémy nemůže projít. Ach jo, škoda Škoda. Snad to vyřeší svolávací akci co nejdřív.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to Operak.. zjistim si to v servisu, kdy byl vyrobeny. 
 

každopádně podvozek není zdaleka vše. Parkovací kamera se zapíná jen někdy a její kvalita je o dost horší než Superb 3, občas přestává reagovat kolečko volume, nouzové brzdění při popojizdeni me občas zastaví i bez jakékoliv překážky velmi hrubé, přes to, ze má subwoofer přední repro vibruji ve dveřích - hrají všechny basy… 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zacinam se bat :D

kamera a kvalita je znama vec to se podle me asi nezmeni

to ze se nezapina bych videl na hw problem

kolecko (prostredni smart dial?)hlasitosti s jeho seknuti jsem uz take slysel 

a to brzdeni jsem uz parkrat take videl a cetl o tom

 

ale doufal sem ze to nebude takto casty problem, za dva tydny budu mit vyrobeno a jsem strasne zvedav jak se servis(pripadne skoda) budou stavet k reklamacim. 
masaze se ti jeste nezasekli?

a ty repro to je zajimave vseobecne se rika ze canton nehraje spatne

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...