p2p Vloženo 10. Května Sdílet Vloženo 10. Května (editace) Dneska jsem si pujcil SUP 4 s DCC a prekvapilo mne jak hlucny podvozek je... Oproti SUP 3 s DCC je to znatelny rozdil... Zkousel jsem jak konfort, sport a normal a bylo slyset skoro kazdou nerovnost... Mate nekdo stejnou zkusenost... Editováno: 16. Července, autor: p2p 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prodat Vloženo 11. Května Sdílet Vloženo 11. Května Jednalo sa o kombi? Tam to zevraj dost bubnuje na nerovnostiach od zadnej napravy. Spominali to uz vo viacerych testoch. Jednym z dovodov boli pneu nahustene na dost vysoky tlak. Posielam test kde to detailne opisuje https://youtu.be/u4SJ9NOzkTc?si=5PKIeoxi9fIx9GHd cas cca 26:10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 14. Května Autor Sdílet Vloženo 14. Května jj bylo to combi, a tlak jsme kontrolovali byl 2,5... Sedana jsem nezkousel... Hledal jsem v Brne passata s DCC, ale zadneho na porovnani nemaji... Passat bez DCC byl podstatne klidnejsi... Sam prodejce z toho projevu byl trochu mimo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horza Vloženo 21. Května Sdílet Vloženo 21. Května Ahoj, mám s S IV s DCC+ tlumiči dost podobnou zkušenost, ale i s Kodiaqem. Byl jsem na testovacích jízdách, kde jsem projížděl po stejné trase (která vedla i po panelové cestě) Kodiaq s DCC+ a Superb taky s DCC+, obě auta na 18" kolech a hluk od podvozku byl značný a dokonce pocitově daleko vyšší než v mé OIV s klasickými tlumiči, ale zase je pravda, že mám 17" kola. Ani co se týče komfortu, tak se mi to nezdálo nějak zásadně lepší oporti OIV... Nevím, možná problémy prvních kusů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 21. Května Autor Sdílet Vloženo 21. Května Podle prodejce uz na to je svolavacka a meli by s tim neco delat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 21. Května Sdílet Vloženo 21. Května Chcete říct, že S3 s DCC je tišší než S4 s DCC+ ? Komfort ale bude předpokládám u S4 s DCC+ snad o dost lepší, né (aspoň co jsem viděl dle recenzí)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 22. Května Autor Sdílet Vloženo 22. Května je tissi... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 1. Června Sdílet Vloženo 1. Června DCC robilo VW, klasicky podvozok Škoda, ako sa píše vyššie už to riešia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RBS Vloženo 11. Června Sdílet Vloženo 11. Června Zkuste u smejdskeho podvozku DCC odpojit konektor z tlumice, zjistite ze v ten okamzik mate uzasne auto👌😅 ja marne reklamuji jiz rok, smejdi ze Skoda auto stale nic neslysi🤪 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spider125 Vloženo 19. Června Sdílet Vloženo 19. Června Mám superb 4 liftback L&K. Ve srovnání se superbem 3 (2019) s DCC a i jinými vozy, tak tento podvozek od zadní nápravy opravdu bouchá a to docela hodně. Funguje příjemně, ale až na to bouchání. Zatím to řeším s dealerem stejně tak jako špatné slícování okrasných lišt na zadních dveřích (měněná celá lišta + boční malé okénko... zatím). Bohužel, zatím žádnou svolávačku na to nemají. Prej co bych chtěl, když je to jeden z prvních prodaných kusů v ČR. Prý je to úplně normální, když je nový model/facelift. Od jiných začek toto neznám. Tímto nechci S4 vůbec hanit. Myslím si, že Škoda udělala velký posun v interiéru (konečně) aji v jizdních vlastnostech. Rozhodně na obrázcích vůz nevypadá moc hezky (na tomto se shodlo celé okolí), ale skutečnost je opravdu o hodně lepší. Už není jako předchůdce sportovní, ale spíše je majestátní. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 19. Června Autor Sdílet Vloženo 19. Června Zkousel jsem passat s DCC a ten neboucha, a to ma byt dvojce S4... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spider125 Vloženo 19. Června Sdílet Vloženo 19. Června Co se týče Combi, tak je to dvojče passata. To nastavovalo VW. Co se týče Liftbacku, tak ten si škodovka prý nastavovala sama. Dealer tvrdil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 20. Června Sdílet Vloženo 20. Června Tlmiče sú rovnaké? V tom môže byt problém, že Liftback ma zadné iné ako Combi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 20. Června Autor Sdílet Vloženo 20. Června Tak dneska zjisteno ze je tam problem v ulozeni a od 22 tydne zmena ve vyrobe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Června Sdílet Vloženo 21. Června Nechápu jedno věc.Tyhle problémy se zadní nápravou jsem měl s Passatem v roce 2016.Nechápu,proč se neponaučí,proč se pořád opakuje jedna chyba když už to jednou vychytají a pak zase.Na uložení nic složitého není,proč se nedrží osvědčené klasiky,dodavatelů atd a pořád laborují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalX9 Vloženo 21. Června Sdílet Vloženo 21. Června Dnes zapůjčen nový Superb. Když jsem začal mluvit o vyzkoušení tlumičů na špatném povrchu, přišel hned prodejce s ujištěním, že Škoda o problému s tlumiči ví a už jim hlásili, že budou první várku vozů svolávat na úpravy. Tak ať se tím nenechám odradit. Nové vozy už jsou prý z výroby jinak nastaveny/upraveny. Takže to potvrzuje Vaši předchozí zprávu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 27. Června Sdílet Vloženo 27. Června Šetria kazdy cent a potom ich to stojí aj tak oveľa viac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spider125 Vloženo 2. Července Sdílet Vloženo 2. Července To mě moc těší, že na tom Škodovka začala konečně pracovat. Zatím žádnou zprávu jsem od nich neobdržel. ( PS: nesedící okrasná lišta je opravená. Vyměnila se celá okrasná lišta a také celé okno 😄 ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Revive Vloženo 6. Července Sdílet Vloženo 6. Července Novy Superb Combi s DCC bubnuje a je jedno ci je v komforte alebo sporte (aspon na 19kach). Najhorsie su priecne nerovnosti. Mam dojem, ze pri rezime komfort sa tak "NEHUPE" ako SIII. Na druhej strane sa mi zda novy Superb stabilnejsi a kludnejsi v zakrutach (na kvalitnej ceste). Na rozbitej "uskakuje" a rozvibruje auto (rezim DCC v sporte). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 8. Července Autor Sdílet Vloženo 8. Července jj presne.... bubnuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sup4KV Vloženo 8. Července Sdílet Vloženo 8. Července Mám Sup4 kombi v L&K, najeto cca. 4 tis, co se týká akustiky podvozku, zejména zadní nápravy tak to jsem v jiném autě nezažil. Je to opravdu obtěžující, bubnuje, bouchá. Projevuje se to naplno v malých rychlostech ve městě na nerovnostech, roletách takřka na všem, ta zadní náprava je hlučná třeba i na zámkové dlažbě, funguje jako ozvučnice, opravdu je to problém. Nejvíce se to projevuje v režimech comfort a normal. Jediné co tu intenzitu sníží je v režimu individual nastavit podvozek v rozmezí sport až sport +3. To bubnování pocitově tak o 50 % zmizí, ale vzhledem ke skutečnosti, že se to projevuje zejména v malých rychlostech ve městě tak to jde proti sobě je to pak zbytečně tvrdé. Nad 70 km/h se to vytrácí ve vyšších rychlostech už je to zase lepší. Bohužel nic jiného se s tím nedá dělat. Rady typu snížit tlaky, už mám za sebou, nepomůže-placebo. Nadšený z toho vůbec nejsem a začínám zjišťovat možnosti co se s tím dá dělat. Dealerství zatím podporu od ŠA nemají, na to je nás ještě málo a je asi brzy. Neumím si ale představit , že takto ještě dnes sjíždějí ty Supy z linky, předpokládám, že ve výrobě to potichu vyřešili. No a co my skalní co máme první várku ? Svolávačka? Možná a kdy ? Dnes jsem mluvil s dealerem a žádné nové info jsem nedostal. Pořád mi nejde do hlavy jak tohle mohl někdo pustit do výroby. Budu tedy aspoň doufat, že se k tomu ŠA za to, že to na nás prvních testují aspoň postaví korektně a svolají to a vyřeší i pro nás co už to máme. Pokud budete mít někdo lepší info dejte vědět. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalX9 Vloženo 10. Července Sdílet Vloženo 10. Července Nenapsal jsi jaká máš kola, 19ky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sup4KV Vloženo 10. Července Sdílet Vloženo 10. Července Yes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wcde Vloženo 11. Července Sdílet Vloženo 11. Července Mám combi L&K na 18kách a hlučnost tam je. Chvílema si říkám, jestli nejsem jen paranoidní, ale pak to někdy bouchne víc a to mě ujistí, že to není normální. Bolí to o to víc, protože je jinak auto tichý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_o5_ Vloženo 11. Července Sdílet Vloženo 11. Července V 8. 7. 2024 na 22:07, Sup4KV napsal: Svolávačka? Možná a kdy ? Dnes jsem mluvil s dealerem a žádné nové info jsem nedostal. Pořád mi nejde do hlavy jak tohle mohl někdo pustit do výroby. Budu tedy aspoň doufat, že se k tomu ŠA za to, že to na nás prvních testují aspoň postaví korektně a svolají to a vyřeší i pro nás co už to máme. Pokud budete mít někdo lepší info dejte vědět. Dnes mi prodejce v JK na můj dotaz sdělil, že svolávačka by na to již měla být.. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.