Publikováno Květen 19, 20241 r Zdar, uvažuji dát přední lapače nečistot na octaviji 4. Nebo aspoň na zimu. Prosím, kdo má zkušenosti?
Květen 31, 20241 r Ahoj, já si je přikoupil rovnou s objednáním vozu. Ale nevím, o jaké zkušenosti máš zájem Mám vepředu i vzadu.
Květen 31, 20241 r @petr.podzimekNemám, ale nafotím - teď chčije, tak asi zítra. Kdyžtak se připomeň Mně se to líbí - ale asi záleží i na barvě laku. A hlavně nemám za tím omrdané prahy.
Červen 2, 20241 r Na tmavých lacích je to v pohodě, na prahy to má blahodárný vliv. Mám je taky (i když na O3).
Červen 2, 20241 r Dal jsem si je taky i když na Scalu, mám je tam už rok, není to za špatného počasí tak zasviněné, na firemních oktávkách jsem míval zasviněný celý zadek, teď je to lepší, a prahy nebývají od bláta. Preferuji funkčnost před vzhledem.
Červenec 23, 20241 r Musia byť. Na každom aute som ich mal. A myslím, že mi na jednotkovej octavii zachránili blatníky a podbehy. Žiadna hrdza ani po 22 rokoch. Nemyslím si že to kazí vzhľad. Vzhľad skôr kazí špinavé auto. Keď som kúpil 3 ročnú Octaviu 4, zasterky nemala. Pozri foto čo bolo pod plastom na podvozku, či to prisudzovat tomu že auto nemalo zásterky neviem. Upraveno Červenec 23, 20241 r od ghkim
Červenec 24, 20241 r Koukám, že ten prosolený písek a kamení na krytech podvozku je furt stejné prokletí. Po každé zimě to sundaváme a vymýváme na všech autech (O2 FL, Rapid, Scala). Na O2 i Rapidu je to na nájezdech vcelku snadné, ale Scala to už je peklo a těch sprostých slov u toho. Bohužel jsem letos viděl fotky z kolegovy stejně staré O2, kde tohle nikdo neřešil a po 14 letech ty holé plechy podlahy hlavně ve sparách a bodových svarech byly už pěkně shnilé. Když člověk uváží dnešní tenoučké plechy 😳. Na všech 3 autech máme přední orogo zástěrky a bordel na podvozkových plastech stejný 😕
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.