Přejít na obsah

1.3MPI nestartuje


AdamBohm

Doporučené příspěvky

Ahoj, potřeboval bych poradit. Mám po tátovi feldu, ale nestartuje. Po bouřce natekla do pojistkové skříně voda, a tak jsem ji rozebral a dal vysušit ven. Dneska ráno, když jsem ji tam vrátil, tak čerpadlo ještě bylo slyšet (jako že pumpuje), ale asi už tam nebyl žádný benzín. ( Ikdyž felda stála poslední čtyři roky, tak dřív chytla) Děda mi řekl, že mám vycucat hadicí poslední zbytky toho starého benzínu. Tak jsem vycucal asi 0,1 / 0,2l a nalil tam 10l nového z benzínky. Zkusil jsem nastartovat, ale čerpadlo nepumpovalo. Sice do něho jde 8V, ale někde jsem četl, že je to málo. 
Děda říkal, že v jedné z těch dvou oddělaných hadiček bude přítok, nevím co je na tom pravdy, ale když točil startérem, tak tam nic nešlo.

Nevíte co s tím?
PS: táta vzal spoje v PS kontaktem a relátka a kabely jsem poskládal / zapojil přesně podle fotky. A ta modrá 15 pojistka je taky v pohodě.

obrázek_2024-07-05_162829682.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co s tím? V první řadě budeš muset dodržovat pravidla fóra. To znemená, že si najdeš dávno existující téma v příslušné motorové sekci se stejným názvem a svůj příspěvek si do něj napíšeš. Zde zamykám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk uzamkl následující téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...