kubajs11 Vloženo 24. Července Sdílet Vloženo 24. Července (editace) Mám motor 2.0 TSI 140kw DKZA v octavia 3 a jel jsem teď s okýnkama dole a dost mě překvapilo, jak v něm něco píská - zní to jak elektromotor. Zvuk stoupá s otáčkami, zaznamenal jste to někdo taky? Motor táhne bez problému a nepíše žádnou chybu. Zajímalo by mě jestli je to normální projev motoru nebo něco špatně. Editováno: 24. Července, autor: kubajs11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 24. Července Sdílet Vloženo 24. Července Na Tiguanu se stejným motorem to dělá taky, od novoty. Mám pocit, že to dělal i zánovní Kodiaq se stejným motorem, který jsem měl půjčený. Tipoval bych to na vlastnost, stejně jako řadu jiných zvuků, které TSI motory produkují. Ale asi to ještě před koncem záruky zkusím zmínit v servise. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 25. Července Sdílet Vloženo 25. Července Píšeš o O3 a dotaz vložíš do sekce Kodiaq Zamykám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky