Lancelot Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 A kolik to auto mělo najeto? Mně to první cca 10000km taky moc nejelo. Pravda je, že to není žádný závoďák, ale že by to s ním bylo až tak zlé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 NO mi se taky nezda ze by to byl az tak hrozny motor ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Nebyla to naka chudera, se kterou treba ve firme jezdi kazdou chvili nekdo jinej? Nebo jak uz padlo, novy auto? Pac takova lemra to opravdu neni, mozna vazne horsi kus, tezko rict. Nebo nejak jinak postizena - neco spinavyho, atd. (i kdyz ja mam nepriskrcenou, ba naopak, starsi 74kW a lehci O1) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Ja bych se nad j0skovym komentářem néjak nepozastavoval, je to hold typicka charakteristika cloveka co jezdi s dizlem.... za jedna..... 1500 ot. ..... sup tam dvojku.... hen heeen..... 2000 ot. sup tam za tri..... hen heeeeen heeeeeeeeeeeennnnn (konec obce, potazmo 50kmh limitu)...... 3000 ot.... jezis honemhodim tam za ctyri at nejsem v omezovaci a nevyskoci mi motor z haubny..... hen heeen.... safra ja chcu predjet tu avii predemnou a ono to nechce nejak akcelerovat a to tam mam "idealnich" 2000 ot/min..... heeeenn heeennnn..... jeste ze to bylo z kopce a tu avii jsem tak tak predjel, ale je fakt, ze ten motor vubec netahne a jede jak lemra...... zlatej TDI, MPi stoji za hovno, jeste ze jsem si tak dobre vybral do sveho auta a citim ty turbokopance Kein flame bitte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Mariosi, dávám za jedna a palec!!! jinak... 1.6 MPI... = točit točit točit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Tak tohle me po ranu fakt pobavilo Jinak tak nejak, vysokootackovej motor se holt musi tocit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 (editace) Mariosi, dávám za jedna a palec!!! jinak... 1.6 MPI... = točit točit točit nejen u 1.6MPI, prostě jak je to benzín tak točit, jinak to nejede ale to je tady asi všem jasné, že? Editováno: 15. Duben 2009, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Bez flame. Točení vůbec nezabralo. To vím taky, že to není chrochták. Auto mělo asi 6000km. Náhradní vozidlo. Opravdu to asi byl nějak divně nastavený nebo zajetý motor. Úplná chcíplina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 No 6000 je ještě docela málo, mě ten motor ožil až tak kolem těch 10000km a pokud vás v autě bylo víc, respektive bylo plně obsazeno tak to je jasné, že to bude zdechlina, v plném obsazení to totiž vůbec nejede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrenka Vloženo 15. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 (editace) 2 Marios to mě fakt pobavilo 1.6MPi je ideální ve dvou lidech,ale je to v poho motor,žádný divočák. Editováno: 15. Duben 2009, autor: petrenka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Marios: nebojím sa ísť v obmedzovači po chipe si na dvojke 4000 vychutnávam a ťahá to narozdiel od tvojho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 mě osobně to tahá za vlasy pořádně až kolem 3000 a pak až do alelujá... a navíc výhoda věšího objemu a výkonu je hlavně v tom, že když to právě naložiš, tak to furt jede jako z praku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 No 6000 je ještě docela málo, mě ten motor ožil až tak kolem těch 10000km a pokud vás v autě bylo víc, respektive bylo plně obsazenotak to je jasné, že to bude zdechlina, v plném obsazení to totiž vůbec nejede. Já jsem jel sám.... Z těch ostatních lidí jel taky každý sám. jen dva jeli najednou spolu. Motor neožil v žádných otáčkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Pokud je to nahradni a jezdi s tim kazdejch 50km nekdo jinej a jeste k tomu jen najeto 6000km, tak to opravdu bylo kombinaci tehle dvou veci a vubec se nedivim, ze to nejelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Mario, to se ti povedlo j0ska: jestli jsi nic nepocítil v 2500 ot./min., tak je něco špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Cus Viktore, jak Ti jezdi opicovany jezditko, stale spokojenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 ViktroMPI:jak se zmenilo chovani motoru po opicovani? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 krysarr: nazdárek, jasně spokojenost, už mi to možná i trochu zevšednělo, tak bych se potřeboval zas asi projet se sérií .. jsem rád, že jsem do toho šel a jak říkáš ty.. šel bych do toho znova drastys: postřehy po opičce jsem do tohoto tématu už psal, zkus se vrátit o několik stránek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 oki :-) .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 krysarr: nazdárek, jasně spokojenost, už mi to možná i trochu zevšednělo, tak bych se potřeboval zas asi projet se sérií .. jsem rád, že jsem do toho šel a jak říkáš ty.. šel bych do toho znova Hehe, tak to mam radost, ze spokojen Ja bych taky sem tam tu serii asi potreboval, abych si nerikal, jaky to mam liny Mas pravdu, opravdu to zevsedni. Ted premyslim, ze s tim cipem mam vlastne uz asi 60000km a je to tam temer 4 roky, to leti ... Tak az do toho zase pujdes, pujdeme spolu, treba nam daj mnozstevni slevu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 jinak... 1.6 MPI... = točit točit točit Já ju netočím mám "svůj" styl ale do 6tis to nehoním, možná při těch 160 na dálnici. A Mariosi parádní, moje řeč, jen bych nic takého nevymyslel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Mario, to se ti povedlo j0ska: jestli jsi nic nepocítil v 2500 ot./min., tak je něco špatně Vidíš na "turbo kopanec" jsem úplně zapomněl, i když před chvíli se mi připomněl A ty ho tam máš i potom čipu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 krysarr: domluveno , ale to asi jen tak brzy nebude Lancelot: jj, je to tam furt.. s tím rozdílem, že teď se dá točit po městě i do těch 2500, což v sérii šlo tak možná akorát s N100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Ještě mi přišlo, že to auto málo (špatně) brzdilo. Možná, že byla jiná charakteristika. Plynový pedál byl měkčí a nástup brzdného účinku hodně vlažný. Nevíte jestli má 1.6MPI nějaké menší (horší) brzdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 nevim jak u FL ale mi brzdi dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.