coldric Vloženo 29. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2024 Ahoj, můžete se ti z vás, kdo používají mobilní aplikaci My Škoda prosím podívat na údaj o najetých km? Všiml jsem si rozdílu mezi stavy km na těchto obrazovkách: Prohlídka - Podrobnosti o vozidle - Stav tachometru ---> zde se ukazuje údaj shodný s tachometrem ve vozidle Prohlídka - Jízdní data - Celkem km ---> zde se od začátku ukazuje stav o 50km vyšší než je na tachometru Máte někdo také rozdílné hodnoty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guppy Vloženo 30. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2024 (editace) Ahoj, mám tam stejné hodnoty..... Editováno: 30. Listopad 2024, autor: Guppy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Vloženo 30. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2024 Já mám auto od října nové a v jízdních datech mám o 69 km míň než v podrobnostech o vozidle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coldric Vloženo 30. Prosinec 2024 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2024 U nového auta jsem měl rozdíl 50 km (jízdní data ukazovaly více). Po najetí cca 2 tis. km se rozdíl zmenšil na 27 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.