coldric Vloženo 29. Listopad 2024 Vloženo 29. Listopad 2024 Ahoj, můžete se ti z vás, kdo používají mobilní aplikaci My Škoda prosím podívat na údaj o najetých km? Všiml jsem si rozdílu mezi stavy km na těchto obrazovkách: Prohlídka - Podrobnosti o vozidle - Stav tachometru ---> zde se ukazuje údaj shodný s tachometrem ve vozidle Prohlídka - Jízdní data - Celkem km ---> zde se od začátku ukazuje stav o 50km vyšší než je na tachometru Máte někdo také rozdílné hodnoty? Citovat
Guppy Vloženo 30. Listopad 2024 Vloženo 30. Listopad 2024 (editace) Ahoj, mám tam stejné hodnoty..... Editováno: 30. Listopad 2024, autor: Guppy Citovat
skodna Vloženo 30. Prosinec 2024 Vloženo 30. Prosinec 2024 Já mám auto od října nové a v jízdních datech mám o 69 km míň než v podrobnostech o vozidle. Citovat
coldric Vloženo 30. Prosinec 2024 Autor Vloženo 30. Prosinec 2024 U nového auta jsem měl rozdíl 50 km (jízdní data ukazovaly více). Po najetí cca 2 tis. km se rozdíl zmenšil na 27 km. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.