bazycek Vloženo 28. Ledna Sdílet Vloženo 28. Ledna Taky se mi to obcas ukaze. Ale zatim mi to nikdy nic nezmenilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gambaboi Vloženo 28. Ledna Sdílet Vloženo 28. Ledna Áno, robí mi to tiež 1-2x týždenne v nepravidelných intervaloch. Jazdím každý deň a zatiaľ som v tom nenašiel nejaký pattern. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kjus Vloženo 29. Ledna Sdílet Vloženo 29. Ledna Už se mi několikrát sám od sebe vypnul autohold. Nemůžu říct s jistotou, že to souvisí s tímto, ale zatím se mi to tak jeví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo Pátek v 17:51 Sdílet Vloženo Pátek v 17:51 Za celou dobu, co mám auto, se mi nic o profilu nezobrazilo. Ale autohold se tak jednou do měsíce "vypne". Zrada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mito7 Vloženo Pondělí v 12:58 Sdílet Vloženo Pondělí v 12:58 V 29. 1. 2025 na 18:35, kjus napsal: Už se mi několikrát sám od sebe vypnul autohold. Nemůžu říct s jistotou, že to souvisí s tímto, ale zatím se mi to tak jeví. Ten autohold se mně též někdy sám vypne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mito7 Vloženo Pondělí v 13:11 Sdílet Vloženo Pondělí v 13:11 Ta hláška mně taky chodí. Nedávno mně přišla nová aktualizace do mobilu a od té doby vidím na dálku jaká je vnější teplota u auta. Ale nefunguje to on-line aktuálně, jen je tam teplota a čas, kdy to bylo - čas zaparkování. Zatím nevím jak to zaktualizovat-dostat do režimu on.line. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.