jirkajn Vloženo 20. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2024 Zdravim přestal mi houkat alarm na superbu 2 jen bliká a ani při zamčení nepípne kam mám kouknout? přestalo to samo od sebe popřípadě kde mám hledat sirénu ? moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acesky Vloženo 20. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2024 Alarm je pod plasty před čelním sklem. V alarmu je baterie, která je nejspíš KO. Koukni na toto video pro představu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkajn Vloženo 21. Prosinec 2024 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2024 Aha děkuju moc kouknu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkajn Vloženo 1. Února Autor Sdílet Vloženo 1. Února Zdravím opět dostal jsem se k tomu a siréna pod plasty není má ještě někdo nápad co rozebrat?Děkuju mám rok 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.