Jirik.DC Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 V barvě bych chtěl tu konzolku, co se chytá na kapotu, musí to ladit se vším všudy, jsem děsný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 nejsi děsnej, seš úchyl! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 není úchyl. Je děsnej úchyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Abyste se vy dva hned neozvali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 není úchyl. Je děsnej úchyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 (editace) Druhej aby se taky hned nepřidal Počkejte oba v květnu,jestli vyjde ten sraz Editováno: 19. leden 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Podle mne je puntickar stejne jako ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Podle mne je puntickar stejne jako ja Konečně zastání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Aj ja som puntičkár, tak som držiak vzpery nalakoval tiež. Akurát mi trochu vadí, že po montážy vzpery kapota na tej strane už tak perfektne nelícuje s blatníkom. Hoci som vyrezal kus plastu, o ktorý sa ten nosník opieral. Stále to nie je ono. Ale inak je tá vzpera super. Nebola lacná a aj som chvíľami váhal, či to stálo za to na tých zopár otvorení kapoty, ale vždy, keď kapotu otvorím, tak ma to poteší. Dal by som ju zase. Foto je tuto! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Aj ja som puntičkár, tak som držiak vzpery nalakoval tiež. Akurát mi trochu vadí, že po montážy vzpery kapota na tej strane už tak perfektne nelícuje s blatníkom. Hoci som vyrezal kus plastu, o ktorý sa ten nosník opieral. Stále to nie je ono. Ale inak je tá vzpera super. Nebola lacná a aj som chvíľami váhal, či to stálo za to na tých zopár otvorení kapoty, ale vždy, keď kapotu otvorím, tak ma to poteší. Dal by som ju zase.Foto je tuto! To si právě vybavuju, když jsi tu před časem psal,žes něco řezal, ale už to nějak nemůžu najít..co to bylo a jak moc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2007 ty Diamante a nemoh bys vyfotit, jak moc ta kapota pak nelícuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Tak k tomu se připojuju..a ještě co všechno se musí pak řezat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Tak vzpěra dneska dorazila, cena nějakých 1850 Teď půjde konzolka pěkně do laku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Tak zítra se snad konzolka bude lakovat..a když o víkendu bude chvilka, tak se hned namontuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Skúsim to nafotiť a hodím foto. Ale čo som rezal viem aj popísať. Plast, ktorý zakrýva priestor od kapoty po čelné sklo končí pod gumou, ktorá prebieha pod kapotou rovnobežne so spodnou hranou skla. A normálne na toto tesnie dolieha iba kapota. Ale po pridaní nosníka vzpery tam pribude materiál naviac. Je to presne v tom mieste, kde má ten nosník vybratie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Skúsim to nafotiť a hodím foto. Ale čo som rezal viem aj popísať. Plast, ktorý zakrýva priestor od kapoty po čelné sklo končí pod gumou, ktorá prebieha pod kapotou rovnobežne so spodnou hranou skla. A normálne na toto tesnie dolieha iba kapota. Ale po pridaní nosníka vzpery tam pribude materiál naviac. Je to presne v tom mieste, kde má ten nosník vybratie. Hned juknu,ažjak to zítra otevřu, ale stejně to, prosím nafoť a přidej sem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tury Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Vzpěra je super už jí mám nějakou dobu!!! Moc fajn věcička!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Vzpěra je super už jí mám nějakou dobu!!!Moc fajn věcička!!!!! A musel jsi někde něco odřezávat..myslím ten plast pod oknem nebo tak? Psal o tom tuhle Diamant, že on musel..A nedotýká se to někde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tury Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Nic jsem nemusel řezat!!Sedlo to úplně skvěle!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Nic jsem nemusel řezat!!Sedlo to úplně skvěle!!! a máš ji lakovanou nebo tak, jak byla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Vzpěra je super už jí mám nějakou dobu!!!Moc fajn věcička!!!!! A musel jsi někde něco odřezávat..myslím ten plast pod oknem nebo tak? Psal o tom tuhle Diamant, že on musel..A nedotýká se to někde? Vzpera od Milotecu pasuje presne tak, jak je vyrobena, alespon ja ji tam mam take cca od lonskeho leta, montaz asi na 1/2 hodky, lepe ve 2 lidech (kapota je tezka),a nic se skutecne rezat nemusi. Netusim, co mel Diamant za problem, ze musel rezat ?... Mimoch. i nenalakovana (tusim je povrch je nejaky nerez, nebo neco lesteneho) slusi, zvlaste k memu cernemu Magic black laku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 No právě Diamant mi posílal i fotku, co musel odřezávat..nerad bych to pak zabouchl a slyšel křupnutí, jak něco povolilo.. Ale asi to budu muset zkusit..už ji mám doma na stole děsně dlouho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tury Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Mě tam sedla krásně!!Ani jsem ji nelakoval mám metalízu tak to nevadí!!! Několikrát jsem to vyzkoušel a pak dotáhnul a zavřel a vše ok!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Mě tam sedla krásně!!Ani jsem ji nelakoval mám metalízu tak to nevadí!!!Několikrát jsem to vyzkoušel a pak dotáhnul a zavřel a vše ok!!! Tak to holt prubnu.. Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.