Červen 26, 201411 r Tady máš ten co potřebuješ. http://aukro.cz/spinac-svetel-skoda-fabia-i-i4364695074.html
Červen 27, 201411 r Děkuji za radu. Vypadá to opravdu na spínací relé pro denní svícení. Poraďte prosím, kde relé najdu v autě. Skoda fabia I r.v. 2005. Dneska jsem zkusil test tím, že knoflík jsem otočil natvrdo na svícení a už nic nejiskřilo a hned se vše bez problému rozsvítilo. Myslel jsem si, že relé je společně s pojistkama na boční straně palubní desky u řidiče, ale jsou tam právě jen pojistky.
Červenec 19, 201411 r tak nakonec to byl vyklepaný kabel, konektor prasklý. Výměna kabelu včetně konektoru už to maká :-)
Srpen 25, 20169 r Ahoj, z ničeho nic začala vypadávat potkávací světla, jedu, přestanou svítit, vyměním žárovky, fungují, když je jen prohodím, tak nefungujou. Po nějakém čase se dají opět vrátit a chvíli zase fungujou, dokavaď nepřestanou. Prasklé nejsou. Relé? Spínač? Co s tím? Díky. Fabie 2006
Září 1, 20169 r Prohozením myslíš výměnu levou za pravou? Já bych tipoval spínač světel, ale jsme v sekci fábule 1, ty ještě měly posilovací relátka na světla - "dvojky" už mají světla spínaný přímo spínačem u kolena ... Podle toho bych šel i kontrolovat věci. Určitě to chce nějakej měřák a mít možnost kontrolovat celistvost kabeláže.
Září 1, 20169 r F1 má pomocné/odlehčovací relé na světla?Ptám se, protože mi to přijde divné, když to nemá ani O1 a ani Felda to neměla.Že to v podstatě je taková anomálie.
Září 2, 20168 r před 21 hodinami, Wojnar napsal: F1 má pomocné/odlehčovací relé na světla? Ptám se, protože mi to přijde divné, když to nemá ani O1 a ani Felda to neměla. Že to v podstatě je taková anomálie. Měl ho favorit, měla ho i felina - a taky jedničková fábule minimálně do faceliftu. Se všema jsem jezdil a minimálně pro přepínání potkávací/dálkový měly relé, protože při přepnutí to v útrobách jejich palubovky hezky výrazně CVAKLO. U fanouše i filcky se k tomu přidávaly problémy s navlhlým reléovým boxem nad nohama spolujezdce v případě, že netěsnilo čelní sklo - pak si světla dělaly co chtěly. Dvojkový fábule už žádný relátko nemají, protože ho nemá ani room (elektrika je u FII a R až na drobný odchylky identická).
Září 3, 20168 r Jojo, jedničková po fl. Prohodil... Jednu jsem vyměnil, druhou prohodil a nic, po chvíli jsem ty dvě (novou a starou) prohodil a vše šlo. Pak jsem zkusil zpět tu původní, ale nesvítila, když jsem je prohodil s tou druhou původní, tak to zase svítilo. Druhý den nastartuju, zapnu světla a zas nejde ani jedno. A takhle celý týden. Vyměním, prohodím a jdou. Teď je to ale zas chvíli v cajku, tak snad se to umoudřilo. Takže se zkusit podívat na to relé?
Září 3, 20168 r Buď a nebo patice na žárovky - budou asi pořádně vyhřátý a s malou přítlačnou silou. Musejí se krimpovat na dráty spešl kleštěma, vem to do servisu a nasaď jim brouka do hlavy, že chceš ty patice vyměnit ...
Prosinec 17, 20168 r Ahoj, mám problém, přestali mi svítit přední světla a nesvítí ani kontrolka potkávacích světel, nic méně dálková světla fungují a to jak blikání tak i páčkou do předu. Myslíte že je chyba v přepínači světel nebo je v elektro výzbroji ještě nějaké telátko či tak něco? Díky za rady. Ještě dodám že žárovky a pojistky jsou v pořádku.
Leden 26, 20196 r On 11/13/2007 at 11:41 AM, chromax said: Ano díky,opraveno,bylo to relé jak píšeš. Dobrý deň, kde ste kúpili nové relé? A ako zistím ktoré relé je na tlmené svetlá? Ďakujem. Filip T.
Leden 26, 20196 r Zkus toto https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/8z0951253-rele-pracovniho-kontaktu-de-31376.html
Září 7, 20222 r Nesvítí levé tlumené světlo na palubce kontrolka svítí v pojistkove skrini je zasazena pojistka 50 a 52 54 ne cestou do Itálie to svitilo, přestalo to svítit až v Itálii
Září 8, 20222 r Obávám se, že bez pojistky 54 levé tlumené světlo svítit nemůže. Zkusil jsi jí osadit?
Září 8, 20222 r Tak to chce vzít voltmetr a ohmmetr a změřit je-li napětí na pojistce, je-li pojistka průchozí. Změřit je-li napětí na žárovce. Změřit je-li kontakt patice s hnědým vodičem spojen s kostrou vozidla. Upraveno Září 8, 20222 r od Dula
Září 8, 20222 r Jak je ověřeno že žárovka je v pořádku - jen pohledem že je vlákno celé? Nebo jinak. Výměnou za novou, přesunutím z nefukčního místa na jiné kde funguje?
Září 8, 20222 r Zdravím, mám takový problém. Mám Škodu Fabii 1.2 HTP Combi 2005 A stala se mi jedna věc. Nesvítí mi potkávací světla ani kontrolka na palubce. Žárovky jsou kloudný a výměna pojistek nepomohla. Někdo nějakou radu? Díky
Září 8, 20222 r Vytiahni vypinac svetiel a hned zistis.Pravdepodobne kontakt je zly.Vypinac zatlac a drz a pootoc dolava a tak vytiahni cely vypinac.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.