Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Fabku natřenou štětcem jsem ještě neviděl, ale náš soused má žigula a toho natře štětcem každý jaro celýho :)

Měli byste vidět, jak ho natírá poctivě, aby mu to slušelo :D

Vloženo (editace)

aj ja pridam jednu ta Fabia ma len RS naraznik a teraz si kupil aj svetla Angel eyes ale aktualne foto nemam :(

post-9-1169379764.jpg

Editováno: , autor: V/// RS
Vloženo

No ta cervena ma teda slehu... Chromovy kliky :ble a ty stinitka na oknech mi taky nejak nejdou pres srdce... :ble

A k tem najetejm kilometrum - videl jsem fabii se 350ti tisici. Dnes uz ma asi mnohem vic. Sluzebak, se kterym se nikdy nikdo nemazlil a to auto bylo furt v takovym stavu, ze kdyby ho vycistili, nablejskali a stocili tachometr, tak ho behem chvile prodaj jako novy. To bylo naprosto neuveritelny, co ta fabie musela vydrzet.

Vloženo

Hele Dundee, videl jsi jezdit po F-M to cerne FRS??Nevim jestli to origo, ale ten ma snad vsude chromovane pasky ,antenky a nalepky, myslim , ze predtim mel brutalni tjuning na Matizovi :D:D Porad ho nemuzu ulovit na fotku :D

Vloženo

Tu Fabku jsem neviděl, ale jestli je to ten Mates co myslím, tak to je můj dávný šéf a to je tuzingový král. Před Matesem měl Tico ale to ještě ušetřil od chromu v takové míře.

Vloženo (editace)

ty jo, no, myslim, ze uz tak rok brazdi po meste.Mam takovy dojem, ze bydli nekde ve Frydku u hlavni posty , u toho Sanatoria=)

Fakt jeho malo videt, ale je to naaarez, kazdy lem a prolis atd, tak tam je pasek chromu, anten jak na vladnim vozidle :D:D:D

Editováno: , autor: Grygy
Vloženo

no hezky ted to tady je samej tuzing fabek :D :D Nejaky krasavcie FRS tam třeba nemate? Bo klidne jen s body kitem :D-_-

Jinak ta koncovka,no koment ...

A ty chrom. pasky prodavaj v kauflandu za 49,- -_-:) Tak proč netuznit kdyz je to levny ne .. :p

Vloženo
ty jo, no, myslim, ze uz tak rok brazdi po meste.Mam takovy dojem, ze bydli nekde ve Frydku u hlavni posty , u toho Sanatoria=)

Fakt jeho malo videt, ale je to naaarez, kazdy lem a prolis atd, tak tam je pasek chromu, anten jak na vladnim vozidle :D:D:D

Sem tam ráno vidávam na rubikovce jede nahoru do frýdku - čas tak něco malo po pul sedme rano - pokud mi to někdy vyjde tak skusim fotnout. Je to masakr, ale zda se mi že mu těch anten ubylo

• o 3 týdny později...
Vloženo

Dobré téma ---ale si myslím ,že majitélé těch vozů co tu vyvěšujete ,by asi byli radší ,aby jste nezveřejňovali jejich plechové miláčky s "SPZkou".

V každých Windousech v "Malování" to jde vymazat(nebo přetřít atd...).

Můj názor, třeba se mýlím .

Jinak na ulicích je hodně inspirace (i zvěrstva)--jinak dobré téma

Čus .

:)

Vloženo (editace)

Dnešní ulovek před kauflandem v TP ... FRS před feceliftem

Předek nemam pač majitel sedel ve voze ale předek .. Maska milotec .. Znak VRS a v pravo nahoře v rohu uplne znak milotec .. Proste tuzer chlap lol na narazniku milotecky mřizky nevim nejakej potazenej tahakov ci co to bylo ... Kapota mela sani,ohrome a hnusný :D

Joo + na zadnich svetel ty hnusny lepky,taky od milotecu .. No des chudak FRS .. Ale měl to starší pan tak snad sem nechodí :D A nezjistí ze sem mu tak zhanil auto :D

Jinak sry za kvalitu ale foceno tel + ZOOM MAX :D :D

post-9-1171646332.jpg

Editováno: , autor: kodemi
  • o 2 týdny později...
Vloženo
nota:no abys nedostal ty.. Tak nes**r a uprav si podpis je hrozne dlouhej,kdyz tak se stim nauc zachazet.. Bejt moderator tak uz mas full varovani.. :fakac:lol

kodemi chceš vochranku??????až tě tu budou chtít bít... :p

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...