Martin Guga Vloženo Úterý v 11:17 Sdílet Vloženo Úterý v 11:17 Zdravim ma niekto realne skusenosti z vymenou 5q prevodovky 4x4 za 6q? Co vsetko na to treba? ci mi staci len provodovka a kulisa z tiahlami... Co na to poloosy otacky a tak dalej prosim poradte chystam sa na to v blizkej dobe a chcem byt pripraveny. Za veskere realne skusenosti s tymto druhom vymeny dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo Úterý v 11:38 Sdílet Vloženo Úterý v 11:38 @Martin Guga Téma jsem přesunul z hospody do motorové sekce a lehce upravil název. Pochybuju, že s takovou záležitostí tady bude mít někdo zkušenosti, ale třeba se někdo najde. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Guga Vloženo Úterý v 11:58 Autor Sdílet Vloženo Úterý v 11:58 Pretoze sa mi dostala taka informacia ze kamaratov kamarat a jeho kamarat to robil a ze to nepasovalo ani poloosi a ze tam je ina spojka tak sa mi trosku chlpy zjezili ked som si predstavil dto zhananie tych dielov ale kupu novych, ale tak to bola taka informacia z 5tej ruky.... Lebo prevodovku mam uz v garazi aj z tiahlami a celou kulisou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.