MartinP89 Vloženo Sobota v 12:58 Sdílet Vloženo Sobota v 12:58 Octavia 4 r.v.11/2020 Po nastartování motoru začnou vyskakovat chyby všech systémů, neukazuje teplotu motoru, když zvednu otáčky motoru nad 2500 tak se mi zvedne teplota a když spadnou otáčky tak spadne teplota, samozřejmě ventilátory v tu chvíli jedou co můžou. Občas vyskočí i chyba motoru. Dělá to poslední 4 dny, mezitím byl i jeden den klid. Baterie měsíc nová, byl problém s chybou řadící páky. Už to nechápu, neřešil někdo?? 🙏🙏 Myslel jsem že altík přebíjí ale nevím kolik může dávat, navíc už to nemá klasický altík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo Sobota v 13:24 Sdílet Vloženo Sobota v 13:24 Byla výměna baterie zapsána do ŘJ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinP89 Vloženo Sobota v 13:25 Autor Sdílet Vloženo Sobota v 13:25 V servisu mi bylo řečeno že to je zapsané. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinP89 Vloženo Sobota v 13:40 Autor Sdílet Vloženo Sobota v 13:40 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo Sobota v 14:26 Sdílet Vloženo Sobota v 14:26 Tak jedině někoho s diagnostikou, případně servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.