Karellr Vloženo 1. Května Sdílet Vloženo 1. Května Dobrý den Spadl mi do výdechu klimatizace pod čelním sklem airpod/sluchátko. Asi to spadlo někam hlouběji. Prstem to nenahmatám. Nějaké rady jak to dostat ven ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 2. Května Sdílet Vloženo 2. Května Pokud je to ještě na viditelném místě, zkusil by nějaký tvrdý ohebný drátek s kouskem silné oboustranky. Jestli to ale zapadlo někam hluboko do potrubí, tak to bez rozborky topení/palubky už nejspíš nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shmaic Vloženo 14. Května Sdílet Vloženo 14. Května Ono se to dřív či později může objevit před filtrem v kabině. Jednou jsem takto vytáhl plastovou vidličku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 16. Května Sdílet Vloženo 16. Května Jesli něco propadne výdechy tak to skončí dole na výparníku. K fitru přes ventilátor těžko. Chtělo by to endoskop. Mám z lidlu a chystáme se lovit bit v golfu. Ale byl levnější takže nejde ovládat koncovka. Takže zákoutí bude zábava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.