Leden 31, 201312 r To já mám připravený na léto pegasusy (17 225/45), nyní už s novým znakem škoda....už se teším až je poprvé nazuju
Duben 19, 201312 r Zdravím, mám OII kombi, 2,0l, 103kW v striebornej farbe... Zatiaľ chcem na ňu dať disky SPARCO RTT 524 R16" Neviem si ju však na nich predstaviť, nakoľko doteraz som lietal na Pegasusoch, ktoré som včera predal. Pozeral som aj konfigurátory, no našiel som len jeden s týmito diskami a na ňom sa vôbec nemenil rozmer disku pri konfigurovaní, či som zadal 16 alebo 18... Potreboval by som vidieť ako to bude na nej vyzerať. Vedel by mi stým niekto pomôcť?
Duben 28, 201312 r já si dnes dovezla od lakýry též 17" pegasy, proste mě tyhle kola chytly a nikým jsem si je nenechala vymluvit
Duben 29, 201312 r jj budou a kor k černýmu kombíku, ale budou až přístí uterý na autě, achjoooo jinak děkuji za chválu, hrozne se mi líbí to hrubý zrno a že to není klasická barva co má každej pegas z fabriky :kol-17:
Duben 29, 201312 r Ale jak zde již někdo psal, nejdřív vzít leštěnkou a pak voskem. Aby byly kolečka jak v bavlnce. Jinak změna barvy je vždy pozitivní přínos. VIVA - Škoda INDIVIDUAL.
Květen 21, 201312 r Jak jsem psal v tvém vlákně, být v bílem, tak je to auto bez chyby. Prostě černá barva všechny kola zabije, nevyniknou tak jak by mohly.
Květen 21, 201312 r Bílou a stříbrnou má každej jouda já jsem ještě svou barvu auta ani kol zde u nás neviděl;)
Květen 21, 201312 r Já taky né.......ale pokud jsi měl záměr aby kola nevynikla tak se ti to povedlo.
Květen 21, 201312 r Tydle ty kola k monte carlu proste patri a smitec , to je neco jak bys na Oll RS dal 15" a chtel aby to bylo dokonale
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.