Duben 6, 200817 r A mě se nelíbí ani jedny... Proč si chceš kupovat neoriginální kola na Octavku? Proto že se mi originální 16" žádné nelíbí.To už si rovnou můžu nechat originální 15". A 17" nechci, proto že často jezdím na chatu a tam by asi nepřežily na těch kamenitých cestách.
Duben 6, 200817 r Mě se asi taky nejvíc líbí ty poslední. Neorigo 16" kola mám na zimu a naprosto v pohodě.
Duben 6, 200817 r Tak taky přidám foto - 18"A nevíte někdo o 16" bo 17" na zimu na OII se zimákama ? Já mam 15" liťáky Škoda se zimákama a ty bych pak prodal. A cosby proč nechceš víc jak 17" ? Tvrdost je stejná s 18" Já prodávam 18 " tvoji oktavii sem vydel v usti u janaka!! jako luxusni 18 mak metrix!!
Duben 7, 200817 r tvoji oktavii sem vydel v usti u janaka!! jako luxusni 18 mak metrix!! No Maky už má ted brácha, já dával alu z R8
Duben 7, 200817 r No Maky už má ted brácha, já dával alu z R8 nejsou ty kola dražší, než celý auto ? Ne, legrace, jsou moc pěkný. 19" ?
Duben 7, 200817 r No Maky už má ted brácha, já dával alu z R8 Jj,super kola ....musí to být na nich asi šíleně tvrdý,ale vzhledově to je nadhera.
Duben 7, 200817 r No kola byly ještě o malinko levnější JJ 19" a v kombinaci se stavitelnym podvozkem je to fakt tvrdý no...
Duben 7, 200817 r No kola byly ještě o malinko levnější JJ 19" a v kombinaci se stavitelnym podvozkem je to fakt tvrdý no... Je to prostě tvrďárna. Prozraď, kolik tě stály?
Duben 13, 200817 r Dneska jsem z lipska pribez tyhle fotky, akorat jsem to nevyfotil na cely octe, ale nevypadaly na ni vubec spatne , jsou to 18´´
Duben 13, 200817 r tak tady bych si vybral i z neorigo kol. některý jsou fakt masakrální, třeba hned ta druhá fotka
Duben 13, 200817 r Dobrá práce! Některý fakt maso. Kdyby se položil řízek na palubku tak by se za jízdy snad naklepal. Třeba ty třetí a čtvrtý odspodu jsou dost hrozný....
Duben 13, 200817 r tak tady bych si vybral i z neorigo kol. některý jsou fakt masakrální, třeba hned ta druhá fotka to jo, ty jsou naprosto libózní
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.