Duben 23, 200817 r tak ta první fotka to je ultrahnus, nehodnotím kola.. druhá je moooc pěkná po všech stránkách a třetí je SUPEr..
Duben 23, 200817 r nic ve zlým, ale ty šaty si spíchla sama doma ne? se jí to páááře... me to neva tobe jo ,ze se ji to paaaaare
Duben 29, 200817 r Já mám tady tyto. Mám je na OII 1.6 FSI, jsou to 17" Mak, pneu Continental sporcontact3 225/45
Duben 29, 200817 r Lala: koukám, že už jso pořídil kola. Kdysi jsme se o tom spolu bavili... Ty kola mají tak malé ET a nebo jsi tam dal ještě podložky? Zdá se mi, že celkem čouhají ven
Duben 29, 200817 r Lala: koukám, že už jso pořídil kola. Kdysi jsme se o tom spolu bavili... Ty kola mají tak malé ET a nebo jsi tam dal ještě podložky? Zdá se mi, že celkem čouhají ven Čau! Ty kola mají ET42 a šířka disku je 8" je to bez podložek
Duben 30, 200817 r Lala: Jj tak to bude ono, Zenithy maji ET 50 a disk 7,5" tak proto mi ty tvoje kola připadají vypodložená
Květen 1, 200817 r Marios,ale měl jsi pravdu,že ta spotřeba opravdu nešla o moc nahoru.Do práce jsem jezdil za 5,4 v průměru a teď jezdím za 5,8 což je na 17 super spotřeba.A ani to není moc tvrdé.Na OI jsem měl 16 a byla tvrdší.Jsem moc spokojen,že jsem šel do těch 17.Je to úplně jiné auto.Ty 17 OII opravdu sluší.
Květen 1, 200817 r Lala: Jo spotřeba nejde zas nijak závratně nahoru, pokud to teda nehoníš po dálnicích 170... Jsem rád ,že máš podobnou spotřebu jako já, pár lidí co má 1.6 motory (MPI, FSI) s něma nedokáže jezdit dlouhodobě pod 7l/100 tak třeba uvěří, když už nebudu jediný co jezdí se 17" koly kolem 6 l/100
Květen 1, 200817 r Já mám tyhle 16" a jsem maximálně spokojenej.... Nejsou to žádný galusky ale splňují svou povinnou praktičnost. Ale docela mě zaráží že někdo nepochopil tohle Téma...... Nahoře někdo posílá fotky kol z celýho světa z aut a tuningu, ale neposílá svoje kola.... Tak to je o ničem!!!!! Já taky můžu posílat kola co nejsou moje, ale k čemu se chlubit cizím peřím????? No nic, tak tady je moje Kokta a její 16" botičky:
Květen 1, 200817 r engelharte ja se vubec nechlubim,ale davam sem foto pro inspiraci,ktere neni zase tak snadne najit,.Kez by jsem videl podobny vyber,kdyz jsem ja kupoval kola.ola ve vyklade a na aute je rozdil.Mimochodem jsou lidi co to oceni a kdyz ti to vadi tak se na ne nekoukej.Ty sem davas fotky,ktere roztec sroubu na OII ani nemusi mit,protoze OI ma roztec 5x100 a ne 5x112 a nik to to nevycita,tak nevim proc te irituje,kdyz mam snahu pomoct a ne chlubit se.
Květen 1, 200817 r Já jsem rád za všechny ty fotky, co se zde objevily, protože si může člověk udělat obrázek a něco potom vybrat Kdybychom sem měli dávat čistě svoje kola, tak zde bude stopadesát origo disků a dva nějaký lepší neorigo
Květen 1, 200817 r Já taky, jen bych byl za to je vkládat jako kalsické fotky ne odkazy, pak se ta stránka na pomalejším připojení načítá roky:-))
Květen 1, 200817 r OK, samozřejmě že to chápu. Já jenom, že se tu vždycky někdo rozčiluje z adminu že se míchají a pletou témata do sebe. Tak nic, promiň, taky se rád na ten tvůj "výběr" podívám. Třeba by bylo lepší aby jsi tu umístil nový téma o kolech kolem nás pro inspiraci. Tak s pozdravem........ PS: Tebe jsem zrovna ITT konkrétně nemyslel.........
Květen 3, 200817 r Zdravim Mam OII RS, remyslim o kolech. Nemate nekdo zkusenosti jak se na tom chovaji 19"? - a jaka je sirka (respektive je 8,5 v pohode?) - a jaky ET aby to nedrelo. Nebo poradte nejaky pekny 18" (vcetne rozmeru) - kdyz bude i s fotkou na aute, jedine dobre. Napiste, jestli mate zkusenosti, ne nejaky teoreticky dohady, diky.
Květen 3, 200817 r ZdravimMam OII RS, remyslim o kolech. Nemate nekdo zkusenosti jak se na tom chovaji 19"? - a jaka je sirka (respektive je 8,5 v pohode?) - a jaky ET aby to nedrelo. Nebo poradte nejaky pekny 18" (vcetne rozmeru) - kdyz bude i s fotkou na aute, jedine dobre. Napiste, jestli mate zkusenosti, ne nejaky teoreticky dohady, diky. A na čem jezdíš teď? 17" nebo 18"?
Květen 4, 200817 r Ja se divim ze ty nemci maj takovou zalibu v plnejch discich, me to prijde na ty OCTE docela HUMAGE (čti humááážžž) Upraveno Květen 4, 200817 r od Octavian1
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.