20niceboy20 Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 (editace) Super ste mi to vysvetlili,presne to co som chcel pocut:D Rozhodol som sa,ze dam len ten chip a s tymi otvormi v podbehoch sa pohram tiez Este mam 2 otazocky: prva je ,ci to na tych 125kw nebude vela len cisto chip? Lepsie povedane,to optimum,aby vydrzala aj spojka,aj turbo,aby som to ubrzdil atd. Beriem,keby sa podarilo tych 125kw a vsetko dobre nastelovat tak som max spokojny Druha otazka je:podla for a recenzii som pocul ze tdi fun a diesel power su naj,same chvaly No nepoznate aj neake ine firmy,ludi ktory este dobre cipuju? nehovorim ze su daleko,tusim ze tdi fun je v zline a dieselpower niekde v tom okoli tiez ,ale predsa keby boli blizsie niekde,napr, na SVk niekde v BA,KE,Poprade,Ziline... Beriem,ze za kvalitou sa oplati investovat aj cestovat a ked nebude nic seriozne,tak skocim aj k vam na cechy:D PS:este posledna vec Ked budem mat chip,a nedajboze mi odide turbo,alebo vsttreky,RJ,nahradim ich novymi suciastkami Nebude potom problem pri nastavovani,nebude sa musiet vymazat cip ? Editováno: 20. leden 2014, autor: 20niceboy20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 (editace) TDIFUN je v Českým Těšíně Taky jsem u něho byl a naprostá spokojenost. Editováno: 20. leden 2014, autor: coffin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
20niceboy20 Vloženo 31. leden 2014 Sdílet Vloženo 31. leden 2014 (editace) Tak chlapi Dal som cipnut auto Teraz ma 166hp a 380nm,ide ako raketa:D ale jedna vec ma sere Pri zosliapnuti plynu na plny vykon mi preklzuje spojka Napr. 2000-2200otacok, hodena 3,podlaha a spojka preklzne tak pri 3000-3300otacok Hodim 4,podlaha a zase spojka preklzne,to iste aj pri 5 Je to spojkou alebo cipom? moc NM? Pred chipom to nerobilo a spojka sla ako ma Auto ma poctivych 255tisic km najazdene Mam dat znizit chip? Editováno: 31. leden 2014, autor: 20niceboy20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 31. leden 2014 Sdílet Vloženo 31. leden 2014 nemohl bys přestat dělat ty mezery mezi řádky ? Mě to trvá dvakrát tak dlouho, než to přečtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 31. leden 2014 Sdílet Vloženo 31. leden 2014 Jo máš velkej krouťák a spojka to nebere. Typnul bych že máš dvojhmotu .Je to tak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
20niceboy20 Vloženo 31. leden 2014 Sdílet Vloženo 31. leden 2014 (editace) jaj,oki,sorac Moja zla vlastnost pri pisani:D COfin: neviem to povedat na 100% ale dvojhmota by tam mala byt A v podstate co som zistoval po webe,tak skoro vsetky chiperske firmy do 380-390NM a 165hp chipuju Editováno: 31. leden 2014, autor: 20niceboy20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Spojka už byla jetá a teď to nedala, kvůli tomu se na čip nehrnu, bo jí taky nemám nejlepší a s čipem bych jí na 95% musel hned udělat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 přičemž jí takhle budeš dělat až za měsíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
20niceboy20 Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 bud vymazem chip,dam nazad na seriu soft a budem mat pokoj so spojkou alebo s chipom a dam novu spojku je pravda ze s chipom je to raketa,fakt ako keby ine auto Chcela sa so mnou pretekat O3 2.0tdi no som ju sfukol jak nic,potom spomalil a uz bol kludny:D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 přičemž jí takhle budeš dělat až za měsíc No jsem zvědav kdy padne za vlast, od tý doby co klouzala, tak už je to 2,5 měsíce a 10tkm, ono na dálkách s prázdným autem se moc neopotřebovává. Ale už moc nevěřím, že nárust ze 195 na 260Nm by udržela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 asi ne me po chipu spojka vydzela 20k a pak sla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
20niceboy20 Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 (editace) a kolko ti uz nova spojka drzi km? Editováno: 3. Únor 2014, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 50 tisic ale neco mi tam zaclo zlobit zejtra budem rozebirat prevodovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 kortyzone, šlo ti hůře řazení, když už byla spojka skoro KO? Já nvm jestli to je mrazy, ale přijde mi, jak když to řadí nějak hůř, dvojka občas chytne jakoby zuby, od výměny oleje je to zatím jen asi 90tkm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 razeni de furt hladceme to jakoby nekde skrta kdyz vyradim rychlost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 To razeni v zime bejva tuzsi olej je studenej a nema zpravnou konzistenci jinak prevodovka je zpatky v aute ma vuli ale jinak v poradku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 jj, uvidím, jsem s autem teď moc nejezdil a když jsem do něj "teď" sedl, tak to jde nějak hůře, ale teploty jsou trvale okolo -5°C... Případně pak zkusit seřídit lanovody. A ty jsi na to nepřišel, co ti to dělá? Nebo pomohlo jen rozebrat a dát opět dohromady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 Ma vuli s tim nic neudelam pomohla by jedine vymena za novou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 Aha... Na co jezdíš, když jedeš po městě? Jinak teď jsem dal 80 km v kuse a ke konci to řadilo normálně, takže asi je jí zima.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Jak na co na naftu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Trojka nebo čtyrka? Ale říkal jsem si, jestli nenapíšeš ze srandy na naftu Já to nechávám většinou dunět na 4, 58-60 tacho a na výjezdu z obce většinou plný plyn na rychlost kterou chci jet a pak rovnou pět. Tak jsem si říkal jak jezdíš a kdy asi se tak vysype od těch vibrací... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Kdyz jen udrzuju rychlost tak klidne 55 jedu na ctyrku ale kdyz chci zrychlit tak si podradim nechci tomu nakladat takhle nizko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Já podřazuju akorát do větších kopců a pak zas většinou trojku ženu na kilo a rovnou pět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
20niceboy20 Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 (editace) Chlapi,idem menit spojku Mam dat luk,valeo alebo staci neaka najlacnejsia starline a dat aj lamelu oblozit organikou koli cipu,ci staci aj klasika lamela zo sady? Alebo inak sa opytam-mam len vymenit lamelu a pritalcak a na lozisko a zotrvak sa vysrat pocitam ze auto budem mat tak maximalne rok:D ked viete zohnat za velmi dobru cenu tak dajte info sry za medzery:D Editováno: 7. Únor 2014, autor: 20niceboy20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 už zase děláš ty mezery ! Ale zlepšil jsi se, jenom někde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.