Harley1006 Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 (editace) Jiz jste to mekdo zkousel dodelat?? A jak a co je na to potreba?????Zadni mam jiz v serii montovane. Krom dilu,to mi je jasne ze potrebuji predni senzory asi novou jednotku a kabelaz.. Diky Editováno: 29. leden 2007, autor: Harley1006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 ... a diagnostiku, ktorou to celé nakóduješ (povieš tým ostatným RJ, že majú novú kolegyňu). Teda pokiaľ zvolíš originálny parkasistent, ktorý vie zobrazovať aj na displeji rádia. Základ je zvládnuť postup demontáže a montáže nárazníka. Ostatné by už nemal byť problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 29. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Myslite tedy ze by to meli ve znackovem servise Skoda zvladnout...pokud jim dodam ty dily???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Myslite tedy ze by to meli ve znackovem servise Skoda zvladnout...pokud jim dodam ty dily???? Sice budou jako se vším nejdřív tvrdit, že to nejde, ale to oni říkají vždycky a na všechno , a pak to dohromady dají.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Myslite tedy ze by to meli ve znackovem servise Skoda zvladnout...pokud jim dodam ty dily???? ahoj, mně dělal Alesio zadní parkáče a myslím, že přední by měly stát cca 3,5-4 tisíce.. zkus ho poptat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal N Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Myslite tedy ze by to meli ve znackovem servise Skoda zvladnout...pokud jim dodam ty dily???? ahoj, mně dělal Alesio zadní parkáče a myslím, že přední by měly stát cca 3,5-4 tisíce.. zkus ho poptat Prosímtě a co si řekl za montáž těch zadních? Funguje Ti zobrazování na rádiu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Pokud je to origo včetně ŘJ,tak by to zobrazovat mělo..funguje to přes CAN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekVW Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Myslite tedy ze by to meli ve znackovem servise Skoda zvladnout...pokud jim dodam ty dily???? ahoj, mně dělal Alesio zadní parkáče a myslím, že přední by měly stát cca 3,5-4 tisíce.. zkus ho poptat To jsi kupoval kompletni sadu a nebo z nejaky bouracky??? zajima mne jak si vedl ty draty k pojistkove skrini a kde se daji sehnat?? jelikoz pri koupi vozu bez PARK: asistatn tam nejspis nejsou..Jedine kdyz koupis dodatecnou montaz PAsis..diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Myslite tedy ze by to meli ve znackovem servise Skoda zvladnout...pokud jim dodam ty dily???? ahoj, mně dělal Alesio zadní parkáče a myslím, že přední by měly stát cca 3,5-4 tisíce.. zkus ho poptat To jsi kupoval kompletni sadu a nebo z nejaky bouracky??? zajima mne jak si vedl ty draty k pojistkove skrini a kde se daji sehnat?? jelikoz pri koupi vozu bez PARK: asistatn tam nejspis nejsou..Jedine kdyz koupis dodatecnou montaz PAsis..diky Nooo nevim jestli to bylo na mě ale bylo to original.. Aleš P. má své stránky http://www.auto.asp2.cz/default.aspx a tam to najdeš.. přední jdou taky ale ty jsem já nechtěl... a na radiu se mi to nezobrazuje bo mám NEXUS... neni vubec třeba mít zobrazování na displayi radia.. pípá to dostatečně zřetelně i při hlasité hudbě. !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 (editace) Nooo nevim jestli to bylo na mě ale bylo to original.. Aleš P. má své stránky http://www.auto.asp2.cz/default.aspx a tam to najdeš.. přední jdou taky ale ty jsem já nechtěl... a na radiu se mi to nezobrazuje bo mám NEXUS... neni vubec třeba mít zobrazování na displayi radia.. pípá to dostatečně zřetelně i při hlasité hudbě. !! Když mně se tam ale děsně líbí i to autíčko , co ten Nexus zobrazit neumí. To RadekVW: Ty dráty tam určitě připravené nenajdeš,dnes už se nedává snad nic navíc, šetří se na všem. Takže dráty si musíš buď vyrobit nebo zkusit třeba Alesia..ty v servisu neseženeš. Editováno: 30. Duben 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.