milix Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 (editace) Jo jo, jak mi došel plyn tak se to ihned přeplo na benzín a přepínač začal pískat tak jsem jen přepl na provoz jen benzín a ztichl. To nastavení na přepnutí LPG už při volnoběhu nemám ale toto znám z tchánova Renaultu Kanga 1,2 s origo fabrickou zástavbou LPG. Taky mu to přepíná i na volnoběh. Editováno: 7. leden 2008, autor: milix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Derek Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Ahoj, prosil bych o vaše zkušenosti s LPG v octávách 1,6/74 KW a 1,6/75 KW. Chystám si nechat namontovat LPG do 75KW octavy, akorát bych potřeboval poradit jaký zvolit typ sekvenčního vstřiku, jestli Landirenzo Omegas za cenu 35000,- nebo Magic2 za cenu 30000,- Firma tvrdí že s Landirenzem moter lépe chodí a jde lépe seřídit atd. oproti Magicu 2. Proto bych byl rád za každou vaši zkušenost. LPG jsem měl vždy klasické takže se sekvencem nemám žádné zkušenosti, ročně najedu cca 22 - 25tis. km Díky za reakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Ahoj, prosil bych o vaše zkušenosti s LPG v octávách 1,6/74 KW a 1,6/75 KW. Chystám si nechat namontovat LPG do 75KW octavy, akorát bych potřeboval poradit jaký zvolit typ sekvenčního vstřiku, jestli Landirenzo Omegas za cenu 35000,- nebo Magic2 za cenu 30000,- Firma tvrdí že s Landirenzem moter lépe chodí a jde lépe seřídit atd. oproti Magicu 2. Proto bych byl rád za každou vaši zkušenost. LPG jsem měl vždy klasické takže se sekvencem nemám žádné zkušenosti, ročně najedu cca 22 - 25tis. km Díky za reakce V sekci Fábia 1-Motor-LPG je celekm slušný seznam LPGčkařů jak s fábiemi tak i s octama, tak se tam mrknia zkus někoho kontaktovat podle týpů zařízení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytka82 Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Nazdar...nedávno jsem si dovezl domu leona r.00 s výše uvedeným motorem a malinko mě děsí spotřeba. Cesta Olomouc Brno po dálnici rychlost 120-130km/h za průměr 8,3l. Tak špekuluju jak z toho a napadá mě LPG. Nemáte někdo tento motor předělaný na LPG? Jaké jsou zkušenosti? Vyplatí se to (servis,životnost,výkon,pořízení atd.) ??? Moc dík čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
driver Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Já ho mám .Mám sekvenční vstřikování a spotřeba je kolem 9L LPG.Výkon motoru by měl být stejný,ale u mě je na plyn nižší.Jde pomaleji do otáček než na benzín.Mám plyn rok a je tam LOVTEC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel.lpg Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Já na tom motoru majel přes 300 000 km, teď mám 1.6 75 kW, na té mám 135, zařízení SQ Fast, montuji to od roku 1994, můžuti nabídnout ze čtyč druhů sekvenčního vstřikování.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtran Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Mám O1, 74 kW, sekvenční vstřik Tartarini. Výkonově je to k mé spokojenosti stejné s benzínem, ale žere to jako prasátko cca 12l. A to se snažím jezdit co nejvíce ekonomicky. Jestli je taková spotřeba normální nevím, každopádně nedávno mi čtečka vyplivla chybu "spodní doraz lambda sondy", takže možná to má souvislost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hony Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Mám taky Tartarini,sice jiný motor,ale ta spotřeba není normalní.12 litrů při economic provozu je darda.Takovou spotřebu jsem měl v létě přes D při 150km/h,se 4 kolama na střeše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 průměr 8,3l LPG je solidní zvlášť po dálnici. Mám najeto přes 30tkm s Octou sekvenc LPG a spotřebu mám podle stylu jízdy. Poslední tankování 7,5 l. předposlední 8,4 l ale klidně si vezme při svižné jízdě po dálnici s rodinou a plným kufrem i 10 l. Rozdíl mezi jízdou na benzín nebo LPG nepociťuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.