Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Liftback 2.0, kola 195/65 R15, prázdnej kufr, nádrž plná ze 3/4 a od země k tažnému oku to mám 29 cm. Docela vysoko, trochu mě to překvapilo. Tlumiče mám asi tak před rokem měněné, ale pružiny jsou původní. Docela zajímavé, že skoro každá Kokta unikát.

• o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Končím měření zadků a otevírám novou disciplínu: JAKOU MÁTE VZDÁLENOST KONCOVKY VÝFUKU OD PRAVÉHO PŘEDNÍHO BLINKRU? MĚŘTE PŘI ROZSVÍCENÉM BLINKRU A UVEĎTE I ZA JAKÉ VENKOVNÍ TEPLOTY JSTE MĚŘILI, ABY BYLY ÚDAJE SERIOZNÍ! :kol-131:

Vloženo
Končím měření zadků a otevírám novou disciplínu: JAKOU MÁTE VZDÁLENOST KONCOVKY VÝFUKU OD PRAVÉHO PŘEDNÍHO BLINKRU? MĚŘTE PŘI ROZSVÍCENÉM BLINKRU A UVEĎTE I ZA JAKÉ VENKOVNÍ TEPLOTY JSTE MĚŘILI, ABY BYLY ÚDAJE SERIOZNÍ! :kol-131:

:smich:

Vloženo
ja to mam 27 cm 1.9 66kw seriovka ;)

dodávám 205/55R16, plná nádrž, cca. 130 tis.km......za dva dny jdu na tlumiče, tak se uvidí jestli bude změna..... ;)

jak jsem slíbil-hotovo, nové Monroe-výška 29 cm, tedy +2 cm ;)

• o 2 týdny později...
Vloženo
Zdravim,tak jak to tu ctu budu asi rekordman! ;) Mam 1.9 TDi combi,74 KW,4x4 a dneska jsem nameril 29,8!Najeto 231000km s plnou nadrzi a prazdnym kufrem! :p

Zapomnel jsem na kola 215/45/17" :p

• o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

Hmm, tak dneska sem meril ja

moje

liftback 1,6/100, 1/4 nadrze, 205/55/16, 27cm, prdel vyrazne niz proti predku, v kufru mensi subac a zesik, na aute ladak tak +10kg oproti serii

tatova

liftback 1,9/90TDi, 3/4 nadrze, 195/65/15, 30 cm

Editováno: , autor: krysarr

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...