Červen 27, 201213 r to vedení vzduchu je u FRS nešťastný, vykotlaj se ty zobáčky, hadice dostane vůly a pak to rosí - uniká tlak.....stejně tak nechápu, proč výkonější verze nafťáka FRS 96kw má horší IC než obyč 74kw Tdi Fabia....co to soudruhy ve škodovce napadlo
Červen 28, 201213 r Zitra stim potrebuji nutne jed nejakych 40 km snad to vydrzi..... rikal sem si ze to nebudu vytacet budu to drzet pod 2000 a snad to bude ok mechos ma cas az pristi tyden
Červenec 1, 201213 r Tak fabka RS byla prej i v bile barve asi 10 ks tady je jedna na prodej co na ni rikate?http://www.tipcars.com/skoda-fabia/rs-19-tdi-26539333.html nadhera! Docela bych ji bral:)
Červenec 5, 201213 r jooo,pěkná,ale mám už svojí a vymazlenou skoro,už ybhc ais rs nekoupil zno a vše dělat..:-D ale bíla,nesedí mi moc..nejlepší je červená..:-)
Červenec 6, 201213 r Akorat me to prijde proste uz drahy za jednickovou fabii jasny je to RS no a za to se plati....
Červenec 6, 201213 r Rikam na to to, ze podle ETKY a VINu ma mit stribrnou barvu. Bila FIRS nikdy nebyla.
Červenec 6, 201213 r Ta bílá je pěkná, ladí hezky k interiéru. Co já vím, tak FI RS bílá opravdu není. Je černá, žlutá, červená a stříbrná to je snad vše. Tohle bude nejspíš přestříkaná RS, ale líbí se mi a, že to není origo bílá by mi nevadilo
Červenec 6, 201213 r Mave: Bila FRS I byla ne ? bylo 10 ks a obednala si to nejaka firma co se tyce te MODRE RACE tak rok vyroby 2007 posledni kusy zde jedna origo BILA FRS I http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/fabia/10340119?goFrom=list Upraveno Červenec 6, 201213 r od Lukason
Červenec 6, 201213 r Lukason: Cti poradne chlape - tohle auto neni zadna origo bila FRS, podle VINu ma mit barvu STRIBRNOU! Bila FI RS nikdy vyrobni linku neopustila - jestli si to nekdo/nejaka firma nechala prelakovat, mozne to je, ale z linky to nesjelo!
Červenec 6, 201213 r ja mam takovej dojem ze jo ! par lidi na foru to tady potvrdilo ! ale taky si tim nejsem az tak jist ! nevim no,... nekdo prej podle vinu to zjistoval a vsechno sedi tak fakt nevim
Červenec 6, 201213 r jozzi myslim ze to zjistoval a ze se na to byl i podivat nebo co VIN: TMBWU26Y343920796
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.