P2M Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 EMAN VRS : aha , no koukám, že tomu asi fakt rozumíš, tak já nevim no... každopádně to, abych si zkontroloval sváry a vyloučil tak bourání mi bylo doporučeno, takže až budu kupovat, určitě si to ohlídám..- jinak na co mylsíš, že ještě bych si měl dávat pozor?? Přijdeš mi jako člověk co do toho fakt dělá a má nějaký zkušenosti, tak proím o rady... dík jukni se ještě na hrany dveří - přejeď prstem. Někdy se lakýra nesere s maskováním a na těhle místech je předěl mezi origo a novým lakem - taková hrana. Obecně koukni na prahy, jestli nejsou poprášené od laku, šrouby na blatníkách (pod kapotou). Jak jdou zavírat dveře. Klasicky kódy na sklech (je tam číslo podle kterýho se dá poznat rok výroby) jestli sedí +/- 1 rok s datem výroby auta. Jinak v dílenské příručce jsou uvedený šíře spár mezi jednotlivýma dílama karoserie - viz obrázek dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 a ještě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 sedačky - zase další varianta. Matoucí, co? Ofiko UK stránka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Supr chlape, to je šikovný Dík moc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 sakra , ty sedačky sou dokonalý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 oh to sou best sedačky! ale pro náš trh asi ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke.bean Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Vcera jsem jel z liberce a videl jsem ji jak ji vezou nekam na kamionu a mela volant na "spravny" strane a dneska jsem ji videl taky,stoji pred auto Exner v počernicích uplne u silnice a vypada moc dobre. A stala tam pred chvili ve vecernich hodinach a pochybuhju ze ji jeste nekdo bude uklizet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Vcera jsem jel z liberce a videl jsem ji jak ji vezou nekam na kamionu a mela volant na "spravny" strane a dneska jsem ji videl taky,stoji pred auto Exner v počernicích uplne u silnice a vypada moc dobre. A stala tam pred chvili ve vecernich hodinach a pochybuhju ze ji jeste nekdo bude uklizet... tak dem na to ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Vcera jsem jel z liberce a videl jsem ji jak ji vezou nekam na kamionu a mela volant na "spravny" strane a dneska jsem ji videl taky,stoji pred auto Exner v počernicích uplne u silnice a vypada moc dobre. A stala tam pred chvili ve vecernich hodinach a pochybuhju ze ji jeste nekdo bude uklizet... Tak tam opravdu stála celou noc.Byl jsem se na ni ve středu poptat a už je bohužel prodaná a už se ani nedá objednat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Jedina Modra Race FI RS na Slovensku: http://www.vyskusane.sk/Car/655 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 krasavice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Jedina Modra Race FI RS na Slovensku: http://www.vyskusane.sk/Car/655 Paráda, akurát škoda, že nemá tie modré kožené sedačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 To jo, je opravdu krásná, škoda, že přišla na svět tak pozdě v omezeném množství. Taky mi to připomnělo, že na začátku výroby fabie se taková světle modrá metla stříkala, nevim oficiální název a ani jak dlouho, podle mě moc dlouho ne, protože jich tolik nejezdí. Ovšem u nás si někdo přivezl v téhle barvě fabii combi a to je taky krasavice. Nikdy předtim jsem combika v téhle barvě neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 http://www.vyskusane.sk/Car/655[/url] Paráda, akurát škoda, že nemá tie modré kožené sedačky Igore, v CZ specifikaci bohuzel nejsou ani special sedacky, ani kliky v barve , pritom serie pro Rakousko a Italii ma alespon ty kliky v barve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Jeste takovy maly detail, zkuste se podivat na 3 foto v poradi (RS z leveho boku) a na auta stojici ven v pozadi, vypada to, ze tam maji jeste jednu modrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Taky mi to připomnělo, že na začátku výroby fabie se taková světle modrá metla stříkala, nevim oficiální název a ani jak dlouho, podle mě moc dlouho ne, protože jich tolik nejezdí. Ovšem u nás si někdo přivezl v téhle barvě fabii combi a to je taky krasavice. Nikdy předtim jsem combika v téhle barvě neviděl. To byla jiná barva - snad Laguna se jmenovala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 19. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Jedina Modra Race FI RS na Slovensku: http://www.vyskusane.sk/Car/655 A kde to má to esp a boční bagy a další? Někde tady bylo psané , že to má mít i specialní vybavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Jedina Modra Race FI RS na Slovensku: http://www.vyskusane.sk/Car/655 A kde to má to esp a boční bagy a další? Někde tady bylo psané , že to má mít i specialní vybavu. asi jak do jaký destinace...nebo byl prodejce línej to tam vypisovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Anry: Tá špeciálna výbava bola bohužiaľ len pre vybrané trhy - trebárs UK alebo Švajčiarsko. Nám sa ušla obyčajná modrá RSa. Holt boli malé kvóty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Jeste takovy maly detail, zkuste se podivat na 3 foto v poradi (RS z leveho boku) a na auta stojici ven v pozadi, vypada to, ze tam maji jeste jednu modrou jj máš pravdu ,je to fakgt modrá race FRS Sis dobře všiml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Včera jsem ji viděl v Praze na Suchdole..krasavice..uvnitř origo RS sedačky...a byla už i na značkách...myslím že měla 7A2 .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 ach,klikař ten kdo ji už má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Včera jsem ji viděl v Praze na Suchdole..krasavice..uvnitř origo RS sedačky...a byla už i na značkách...myslím že měla 7A2 .... tu jsem videl taky v centru Prahy , taky 7A2 ale uz nevim dal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 (editace) chtel jsem vlozit obrazek FRS, ale je moc velky, zkusim priste Editováno: 23. Březen 2007, autor: Vytlacil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 zmensi:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.