Thomas_HTP Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Zdravím.. Tento týden jsem si pořídil novou Fabii ve výbavě Elegance a zajímala by mě jedna věc. Když příjdu po delší době k autu a otevřu ho centrálem, tak se uvolní dveře, ale asi 2 vteřiny poté následuje zvuk elektromotorku. Nevíte co je to za elektromotor a jestli je to správně? Dělá to jen když auto je delší dobu zamčeno, když pak opětovně zamknu a odemknu už to nedělá. Nejsem žádný mechanik, takže pokud můj dotaz je hloupý tak mě omluvte.. Díky Tomáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 čerpadlo na benzín? děje se to při zavřených dveřích nebo už otevřených? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 (editace) tu si o tom prečítaj.... Předčerpání paliva před startem, K čemu je to dobré? http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...l=predčerpávání ...ešte som ta zabudol doj...ť HLADAŤ HLADAŤ!!!! Editováno: 8. Únor 2007, autor: profor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 On asi naraza na zvuk pri otvoreni dveri.Robi to aj mne,po odomknuti centralom a otvoreni dveri.Zda sa mi to ako kontrola okien alebo nieco take.Precerpavanie paliva zacne az ked otocim klucik do 1 polohy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 HTPčkarom predčerpava aj pri otvoreni dveri Bemoušek náš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Ne, 100% je to čerpadlo, mně to dělá po každém otevření dveří, ale u novějších ročníku už jen po první(po dlouhé době), ale s tím klíčkem v zapalování máš pravdu taky to dělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 To si mi preco zmazal prispevok,trosku to prestrelujes Dufe.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Ne, 100% je to čerpadlo, mně to dělá po každém otevření dveří, ale u novějších ročníku už jen po první(po dlouhé době), ale s tím klíčkem v zapalování máš pravdu taky to dělá. potvrdzujem ze pokazde co sa otvoria vodicove dvere tak to cerpa a BEMO musi aj tebe pokial si to ovsem cez vag nevypol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Ja netvrdim,ze mi to nerobi.Ja vravim len,ze to ma iny zvuk ako ked cerpadlo taha.Ale hadat sa nechcem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 To si mi preco zmazal prispevok,trosku to prestrelujes Dufe.... vymazal som aj svoje OT v tejto téme tak sa nepaprč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Ne, 100% je to čerpadlo, mně to dělá po každém otevření dveří, ale u novějších ročníku už jen po první(po dlouhé době), ale s tím klíčkem v zapalování máš pravdu taky to dělá. potvrdzujem ze pokazde co sa otvoria vodicove dvere tak to cerpa a BEMO musi aj tebe pokial si to ovsem cez vag nevypol. Prve rocniky to nemali tusim az od 01 sa to davalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Prve rocniky to nemali tusim az od 01 sa to davalo. nj Majo ,ak sa dostavim,mozme to ocekovat. 2Dufe:To nebol OT.Ale v pohode,ja sa nepaprcim,viem kde byvas Zato ma zoznamis s tou kraskou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Prve rocniky to nemali tusim az od 01 sa to davalo. nj Majo ,ak sa dostavim,mozme to ocekovat. 2Dufe:To nebol OT.Ale v pohode,ja sa nepaprcim,viem kde byvas Zato ma zoznamis s tou kraskou... Tebe to nepojde.Mas moc dobre auto, take nepotrebuje predcerpanie paliva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Tebe to nepojde.Mas moc dobre auto, take nepotrebuje predcerpanie paliva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Prve rocniky to nemali tusim az od 01 sa to davalo. nj Majo ,ak sa dostavim,mozme to ocekovat. 2Dufe:To nebol OT.Ale v pohode,ja sa nepaprcim,viem kde byvas Zato ma zoznamis s tou kraskou... ty chlípnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas_HTP Vloženo 9. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 Díky za vysvětlení. Dělá to opravdu jen při otevření nebo těsně po otevření dveří u řidiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 HTPčkarom predčerpava aj pri otvoreni dveri Bemoušek náš HTP 6v nikoliv. Tam az po otoceni klicku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 mne predcerpava pokazde co otvorim dvere asi v 30-45s intervale a mam MR 2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Zdravím..Tento týden jsem si pořídil novou Fabii ve výbavě Elegance a zajímala by mě jedna věc. Když příjdu po delší době k autu a otevřu ho centrálem, tak se uvolní dveře, ale asi 2 vteřiny poté následuje zvuk elektromotorku. Nevíte co je to za elektromotor a jestli je to správně? Dělá to jen když auto je delší dobu zamčeno, když pak opětovně zamknu a odemknu už to nedělá. Nejsem žádný mechanik, takže pokud můj dotaz je hloupý tak mě omluvte.. Díky Tomáš dělá mi to přesně tak, je to ok.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.