Přejít na obsah

cd měnič skoda


Doporučené příspěvky

Ahoj,

chctěl bych se zeptat jestli někdo nemá zkušenost, když vyměním radio Symphony za jiné zda bude fungoval CD měnič orig. škoda (tuším panasonic??)

díky za radu

pravděpodobně ne, jedině že bys tam dal mezikus s nějakým naprogramovaným microchipem, kterej ti udělá převod komunikace radio<->měnič

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...

No obecně spolu fungují changer a rádio vždycky jen od jednoho výrobce, protože není žádný normovaný protokol na ovládání a přenos dat (Povely, ID3, CD Text). Zvuk běhá většinou analogově, v tom problém není.

Takže záleží jaké máš/budeš mít rádio. Pokud by to bylo Sony, tak ti můžu nabídnout použitý nicméně bezvadný changer Sony CDX-T70 MX - 6CD, MP3, CDText, ID3-tag (názvy mp3 rolují na display), DSP atd... celkem špica. Popřípadě i s rádiem (pokud nespěcháš, rádio by bylo cca za 3 týdny) Sony CDX-F7500 (4X50W, MP3, DSP, výstup na Subwoofer vč. nastav. závor, RDS, SSIR tuner, hliník panel, modry disp.). Dávám auto s tímhle audiem protiúčtem, tak elektroniku rozprodávám.... -_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...