Přejít na obsah

hunter1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    57
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem hunter1

  1. Určitě EDS, když mi to udělalo prvně tak jsem měl v kalhotách že se něco urvalo. Když se rozjíždím s plným rejdem tak to taky občas trochu chroustne a to nejsem žádnej magor s plynem na podlaze.
  2. hunter1

    ŘJ komfortu

    Hele má to origo alarm? Já mám r.00, taky AH a tam zlobil origo alarm, resp. senzory hlídání vnitřního prostoru. Jen mi nikdo nedokázal říct jestli všechny AH mají v sobě alarm. Po odpojení senzorů se to uklidnilo ale na Vagu to tu chybu hlásí pořád.
  3. Taky se mi to čas od času vynuluje samo. Intervaly jsou různy, baterka je nová, nevím čím to je. Většinou je to při ujetí víc jak 2tis. km
  4. Jak tu už zaznělo, 1,8T je nejlepší benzin co se kdy do škodovek dával. Já ho koupil, protože nic jinýho nebylo, a ted bych už nic jinýho nechtěl. To už by člověk musel myslet na jinou třídu aut aby zažil lepší zátah. A těch pár litříků navíc za to svezení stojí. Doby kdy byl propastný rozdíl mezi provozem benzínu a nafty jsou díky téměř shodné ceně za litr definitivně pryč.
  5. Mě to taky přeskakovalo, nejdřív přepáleny cd, pak i origo, vyčištěno a furt nic. nakonec to bylo prasklé zrcátko laseru, což by znamenalo investici 3 tisíce, takže šel ven.
  6. Je chycenej tuším 3 šroubama v boční kapse, vypadají jak ty co držej nárazník, ale nikdy jsem ho nesundaval. je to takovej velkej šuplík se zářezama pro šrouby changeru. jestli nezapomenu tak ti ho zítra vyblejsknu.
  7. hunter1

    Magicar 8000B

    Tak, tak, Taky mám Magica a zatím s ním není problé,
  8. Mám OI L&K r.v00, komfort 2,5 generace, origo tam byla komnfortka s alarmem (1J0959799AH), kterou jsem musel kvůli instalaci alarmu Magicar vyměnit za jiný typ (1J0959799N), po instalaci vše chodí jak má, jen střešní okno je mrtvolka. Ani ťuk. Proměřil jsem to podle návodu na hledání závad a k motorku proud jde, na bílomodrém a červenobílem kabelu na pozici 2 a 3 bez napětí, svůj motor i s ovladačem jsem dal do jiný okty a chodí, jiný vyzkoušený motor s ovládáním u mé okty nechodí. Koukal jsem na vedení a zapojení do komfortky a bez zjevné vady. Vag žádný problém nehlásí, podle něj je vše OK, Jde mi o to, neví někdo jestli by to mohla být chyba té konkrétní komfortky, a nebo tohoto typu komfortky. Tedy jestli by mi pomohla výměna za jiný kus téhož typu. ( je jich málo a jsou drahý, tak nechci střílet od boku). Nebo nenapadá někoho jiná příčina proč to stávkuje?
  9. Nebude, rošťáci od škodovky to mají ošéfovaný. Tuším že chngery pro ně dělal Panasonic, ale nechodí s jinýma než origo rádiama.
  10. Souhlas s kalitníma CD, mají vyšší odrazivost a nenamáhají tolik laser. Mě to taky přeskakovalo, teda jenom v CD changeru-2x servis, nakonec to bylo prasklé zrcátko laseru. Už se nevyplatilo to opravovat při ceně čočky srovnatelné s cenou novýho radia.
  11. Tak to byla ta lepší varianta. Byl jsem napnutej co z toho vyleze.
  12. A v kolika tisících jsi je měnil?
  13. jj 1,8T je fakt super motor. A to mám holátko bez úprav. Je tichej a když potřebuju tak i jede. A tu malinko vyšší spotřebu přežiju, za ten pocit při sešlápnutí plynu to stojí.
  14. hunter1

    Pal.PC

    nebude jen špatná páčka? Nebo to neukazuje vůbec nic?
  15. Je fakt neuvěřitelný co všechno jsou ty šmejdi schopný šlohnout. Pamatuju dobu kdy u nás na sídlišti chyběly většině š120 stěrače. A krytky na tažný mizely jak sníh v létě. Některý věci se prostě budou krást pořád.
  16. hunter1

    Vyhrev

    Občas má člověk kliku a je to opravený rychle a za hubičku.
  17. Hmm, já když při rozjezdu přišlápnu plyn, tak se mi taky volant stočí mírně vlevo. Geometrie při kontrole ok, auto nebylo bouraný. Nikdo mi to nedokázal vysvětlit. Asi to taky bude silný auto
  18. Hmm, já když při rozjezdu přišlápnu plyn, tak se mi taky volant stočí mírně vlevo. Geometrie při kontrole ok, auto nebylo bouraný. Nikdo mi to nedokázal vysvětlit. Asi to taky bude silný auto
  19. Kámoš to má, pokud vím elektrika mu funguje, blinkr nezapojoval, ale asi by to neměl být takový problém. Vypadá to fakt dobře. Akorát je rozdílný tvar příruby úchytu (ta stará je protáhlejší) a na dveřích ti pak kouká jeden otvor, on to zatmelil.
  20. Sakryš, není kombajn jako kombajn. Mě se sviní jak divej.
  21. Pokud tam máš ty malý žárovky ( tuším 2w ) se skleněnou paticí tak je potřeba kontakty na žárovce vyhnout do strany. Pokud se nechají v podélné poloze jak jsou z výroby tak to zlobí. Chvilku se stím člověk vyblbne.
  22. Máš to moc pěkný, a stran policajtů si myslím, že je to kus od kusu. Hele, a není pod tou mřížkou oko na tažení auta? Jak to máš vyřešený?
  23. Teda mě to taky dvakrát neuspokojuje, je to jeden proud a nerozprašuje, a přitom to ucpaný není, když to nechám dýl tak to má proud jak sviňa. Je tu někdo kdo má kombajn a tryska rozprašuje jako na čelním skle?????
  24. Do starý Š120 mi vlezli 3x feťáci co se schovávali před deštěm. Okinu mi zatím jen omlatil debil v tranzitu dveřma. A to tak že mi je nechutně promáčkl. Vím kdo to byl a jednou si na něm schladím žáhu. Mám alarm s pagerem ktery mam na nočním stolku a parkuju před barákem, ale stajně mam bobky jestli budu mít čim jet ráno do práce.
  25. Dával jsi to tam sám? Jestli tam bylo origo radio a teď je tam jiný než origo a nezměnil si zapojení konektorů a fantomový zapojení anteny tak to bude tím. Schema zapojení je tu někde na webu.
×
×
  • Vytvořit nový...