Přejít na obsah

Lakování body kitu od Milotecu

Harley1006

Doporučené příspěvky

Jiste jste jiz nekdo lakoval ty dodatecne dily od Milotecu jake jsou umistene napr. v bocich vedle mlhovek na prednim narazniku rozsireni pramu mracitka lista predniho okna a potom jeste RS bocni listy na dverich (origo Skoda) ?? Jak na tom drzi barva?? Neloupe se to nebo tak neco???Necham to lakovat ve Skoda servisu...

Uvazuji o te na obrazku a take o mracitkach atd.,musim se lakovat tak jen pro info. :)

post-59-1171119318.jpg

Editováno: , autor: Harley1006
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

chci dát do RS předního nárazníku místo origo velký mřížky ty boční sání (viz foto Milotec nahoře), ale ten tahokov se mi tam nelíbí. Chtěl bych tu originální mřížku odříznout ze stran tak, aby se tam vešlo to Milotec sání a protože mám mřížku kapoty v nerezu, tak bych tu zkrácenou spodní udělal taky tak. Znamená to ale, že bych musel všechny ty nalepovací voštiny z nerezu, který Milotec prodává jako sadu jen pro horní mřížku, zkrátit na příslušný délky. Bude to pěkný jebání, ale mělo by to jít. Pak to aspon bude hezky kompaktní. Doufám, že to nezkur..m, protože to není zrovna levná záležitost.

Odkaz ke komentáři

asi tak : ted tam mám tu horní mřížku v nerezu od Milotec a spodní taky, ale ta spodní je z tahokovu. Není to až tak špatný, ale ten tahokov prostě působí lacině.

Tohle mám na normálním nárazníku. Budu ale dávat eresovej. Tak to chci udělat tak, aby na tý spodní mřížce, která má v originál provedení RS rovněž svislý lamely, byly taky ty nerezový polepy od Milotec. A protože se to zatím nedělá, musím si poradit tak, že to upravím z toho, co je. Tudíž musím koupit celou tu sadu nerezových plíšků určených pro horní mřížku a pěkně jak pako je zkrátit na délky podle mřížky spodní. Téměř polovina jich bude k hovnu a vyhodím je, protože jich budu potřebovat asi 18 a nahoře jich je tuším 32. Jenže tu RS mřížku ještě nemám, tak nevím ty délky. Opticky, podle fotek, to vypadá, že většina lamel na horní mřížce je dostatečně dlouhá. MOHL BY MI NĚKDO PROSÍM ZMĚŘIT, JAK JE NA RS NÁRAZNÍKU DLOUHÁ TA NEJDELŠÍ LAMELA ? Díky

Odkaz ke komentáři

asi tak : ted tam mám tu horní mřížku v nerezu od Milotec a spodní taky, ale ta spodní je z tahokovu. Není to až tak špatný, ale ten tahokov prostě působí lacině.

Tohle mám na normálním nárazníku. Budu ale dávat eresovej. Tak to chci udělat tak, aby na tý spodní mřížce, která má v originál provedení RS rovněž svislý lamely, byly taky ty nerezový polepy od Milotec. A protože se to zatím nedělá, musím si poradit tak, že to upravím z toho, co je. Tudíž musím koupit celou tu sadu nerezových plíšků určených pro horní mřížku a pěkně jak pako je zkrátit na délky podle mřížky spodní. Téměř polovina jich bude k hovnu a vyhodím je, protože jich budu potřebovat asi 18 a nahoře jich je tuším 32. Jenže tu RS mřížku ještě nemám, tak nevím ty délky. Opticky, podle fotek, to vypadá, že většina lamel na horní mřížce je dostatečně dlouhá. MOHL BY MI NĚKDO PROSÍM ZMĚŘIT, JAK JE NA RS NÁRAZNÍKU DLOUHÁ TA NEJDELŠÍ LAMELA ? Díky

Když vydržíš do zítra... Jinak už plně chápu Tvůj úmysl, kdosi to dělal na F a máš pravdu, je to lepší než tahokov!

Odkaz ke komentáři

pro JirkaK: nemusis kupovat ty plechove kryty na lamely mrizky u Milotecu??

Ja to resim uplne stejne jak ty jen jsem si u ATU - ( auto teile unger ) koupil takovou lepici nerez pasku ktera je stejne siroka jak ty lamely a normalne ji nastrihas na pozadovabnou delku,odmastis nalepis,hotovo.V pripade nouze jde i jednoduse odlepit.Mraz nevadi ani mycka,mam to na horni masce cca pul roku a zatim bez problemu.V tydnu jedu koupit jeste jedno klubko a nalepim na muj novy RS naraznik a pak mam objednanou tu mrizku s nasosama od Milotecu a budu davat taky jen ty kraje.......

lapil jsem to kolegovi i na Fabii tu novejsi kde jsou tez dole ty lamely a super drzi a zadny problem ,dokonce dalsi kolega na mondeu si tim oramoval zadni svetla takze celkem ostre zlomy do zatacky a drzi a nepusti :palec2:

Editováno: , autor: Harley1006
Odkaz ke komentáři

já se za tebou asi zastavím, abych se na to podíval, ale lepicí páska mi přijde trochu aušusácká. Zkus to nafotit z blízka a dej to sem. Jinak kombinace bočních sání od Milotec a oboustranně zkrácená RS mřížka může být ve finále taky prekérka, páč nevim, jak to bude držet. Co když odříznu právě nějaký nepostradatelný packy na mřížce, za který to v nárazníku drží ?! :(

Odkaz ke komentáři

nepochybně je zkrácení nutný. Na fotce od Milotec, kterou jsi sem dával, je to jasně vidět. Ty boční sání jdou až pod SPZ, ale RS mřížka je mnohem delší. Jen nevím, kde přesně ten řez vyjde. Nevíš náhodou, jak jsou ty lamely v RS mřížce vysoký ?

Editováno: , autor: jirkaK
Odkaz ke komentáři

tak co je,mám ti poslat metr ?  :D  :D  :D

No nefím jestli to bylo na mě, nicméně mě to vyprovokovalo a po tmě jsem šel s půjčeným pravítkem na parkoviště a nejdelší lamela není delší než 14 cm. :smich:

Ne, to bylo na Harleye, kterej to slíbil, ale tobě děkuju za změření. -_-

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...