Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

To je divny v 2006/2007 2.0TDI  jsem menil jen panel a klaphu na vzduch...a prepinovani a fugnuje vse ok :)

jj, to uz je vice penez, topeni cca 3-4k a hlavne kupa prace, palubka dolu atd. ...

tak je mozny ze to jde jen vymenou te klapky, vim ze u FL bylo myslim o jednu men ( setri sfine :) )

Přikládám pohled na klimu 2005 O2 a 2011 O2

nevidím zadny rozdil :)

2005

post-10388-0-85634000-1446114704_thumb.p

2011

post-10388-0-36930400-1446114707_thumb.p

Vstupní šachta topení pro 2005 má dvě serva po face jen jedno a ta se musí vyměnit pokud chce climatronik z face. 

Jo uz to vidim :) ted si uvedomuji ze jsem to taky menil na 2007

Máte někdo zkušenost

s GPS v columbusu

Začal mi blnout příjem GPS mám 0/10 satel. myslel jsem že je špatná anténa koupil jsem jinou

když jsem připojit tak na sekundu bylo 9/10 a 3D fix a pak cca 10 sekund a bylo 0/10 nevíte někdo kde je chyba?

Jako je to pěkné na tom Columbusu, že člověk vidí obrázky ( za mě pěkně graficky propracované ) ale zase že bych kvůli tomu chtěl investovat ( možná teď plácnu nesmysl ) 5000,- zase to se mi za efekt dávat nechce, o ničem jiném to není, nic navíc ta výměna nepřinese a osobně ten panel FL mi nepřijde hezčí než ten předFL ale to je věc vkusu...

Upraveno od Stringo

FL je hezci - samo subjektivne, ale hlavne drzi stejny, moderni design jako Columbus ... Dale uz jen kvuli 2 stupnum ( rychlosti ventilatoru ) u nastaveni AUTO bych to nechtel zpet ... predFL, ten na uto rve jak krava

Chtěl jsem se zeptat jak jste řešili problém u navigace Škoda Columbus, že navigace ukazuje špatnou polohu na mapě cca 500m. Navigace byla normálně funkční, nedával jsem žádné nové mapy ani SW. SW 5238 a V12. Jenom se navigace na chvilku kousla a zobrazovala pouze hodiny. Tenhle stav trval asi hodinu. Jak jsem auto zamknul a vrátil jsem se asi po 30 minutách tak navigace normálně naběhla, ale GPS poloha na mapě už byla špatná! Originální GPS anténa ploutvoprut na střeše vždy přesná poloha! Reset pomocí tlačítek nepomohl. Máte nějaké nápady? Díky.

Upraveno od Domm

To mám to stejny.Mám novou antenu GPS a je to to samy

Upraveno od jtfcobra

V tomhle stavu je navi nepoužitelná! Je pravda, že mi navi ukazuje aktuální polohu místa, kde se seknula. Zkusím tam zítra přijet s vypnutou navi :)

Nemáte s tím někdo zkušenost?

Jo tak proto mi to tu rozmlouvali kdysi [emoji2]

Taky jsem chtěl zobrazovat na Columbus nějaké informace o nastavení topení...

kaslem na zobrazovanie teploty vela omačky okolo toho je ,ale rad by som spojazdnil aspon aby to ukazovalo parkovaci senzory,je potreba asi nova RJ-poradte .

kaslem na zobrazovanie teploty vela omačky okolo toho je ,ale rad by som spojazdnil aspon aby to ukazovalo parkovaci senzory,je potreba asi nova RJ-poradte .

Nová ŘJ a asi přepinovat a nakódovat

Nemáte s tím někdo zkušenost?

Zkusil bych NAVI na noc úplně odpojit a třeba se chytne ráno po zapojení. Mě to po instalaci taky cca den ukazovalo chybně polohu, ale pak si to sedlo, třeba tohle pomůže taky...

Předpoklad je samozřejmě vědět PIN k rádiu [emoji6]

Na PIN se to prece nezepta. (Pokud ji teda vrati do stejneho auta...)

Presne, PIN je uložený tuším v budíkoch. Keď aj po zapnutí vypýta kód tak stačí otočiť kľúčikom v zapaľovaní do prvej polohy aby sa zobudili riadiace jednotky a ono si to načíta.

Tak dneška ho vymontuji a odvrtam nejty

Jaké nejty [emoji33]

Místo šroubů

To jako fakt [emoji2] tak to se ti asi zloděj pěkně vyřadí okolo, až to zjistí

Neboj už tam byly 2x sundaly ramecek a byly v hajzlu do te doby jsem pribehl.....

A ted chystam dýmák ...na připojení na alarm... :)

Ty vole to jsou ksindlové... A rozdíly něco okolo? Nebo bez poničení úplně

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.