Listopad 20, 200717 r sakraprace. koupim to radsi nekde v cesku, abych to mohl dopredu vyzkouset. to vraceni nebylo zrovna jednoduchy, resp. dostat z nich penize byla docela fuska. Nevim, jestli uz to u nas nekde maji.
Listopad 20, 200717 r Zezadu navi jsou celkem 3 vystupy z toho dvojvystup na radio a tel a "jednovystup" na GPS antenu s SMB konektorem - potreboval bych vedet cislo dilu ty "svorkovnice" aby to tam dobre zacvaklo, vite nekdo ? Dik
Listopad 20, 200717 r Funguje mi to dobře.Vybočil jsem z Trasy a hned to přepočítalo.Zkoušel jsem to sice jen kousek,ale šlo to dobře.Nikde totiž teď nejedu,abych to vyzkoušel dále
Listopad 20, 200717 r Dnes jsem ten adapter u Cosbyho videl na zivo i testoval a slape na 100% :palec2:
Listopad 20, 200717 r Tady vidíte ten převodník,potom jak to lze krásně dát do tunelu-skoro nic není vidět a potom za jízdy.
Listopad 20, 200717 r Tady vidíte ten převodník,potom jak to lze krásně dát do tunelu-skoro nic není vidět a potom za jízdy. tak to je super....můžu jen závidět.....Cosby, půjde mi ten pazmek i na můj nexus než ho ještě vyměním za columbus????
Listopad 21, 200717 r A nemusi se nahodou pro aktivaci zmacnknout hvezdicka na multifunkcnim volantu ? Tady to mate. Cosby poradil. Neni co resit. no to je prave presne to, co jsem mel ja a nesla tam ta navigace a neveslo se do sachty....
Listopad 21, 200717 r A nemusi se nahodou pro aktivaci zmacnknout hvezdicka na multifunkcnim volantu ? Tady to mate. Cosby poradil. Neni co resit. no to je prave presne to, co jsem mel ja a nesla tam ta navigace a neveslo se do sachty.... nemám multifunkční volant, ale moc se mi to nezdá
Listopad 21, 200717 r nemám multifunkční volant, ale moc se mi to nezdá Co se Ti nezda? ze by se na aktivaci mela mackat hvezdicka
Listopad 21, 200717 r Cus, objevil jsem v DE nabidku na odblokovani obrazu za jizdy pro TRINAX a udajne to neovlivnuje NAVI. Zde link: http://www.carnavi-more.de/product_info.ph...6c092dd21a0f35c Snad to nekomu pomuze. P.R.
Listopad 21, 200717 r Mám jeden úplně lamerský dotaz. Pochopil jsem, že jde vyměnit Columbus za Nexuse. Udělá mi to autorizovaný servis, nebo je to spíš záležitost šikovného člověka, který se v tom vyzná a prohodí to za 30 minut v garáži?
Listopad 21, 200717 r Mám jeden úplně lamerský dotaz. Pochopil jsem, že jde vyměnit Columbus za Nexuse. Udělá mi to autorizovaný servis, nebo je to spíš záležitost šikovného člověka, který se v tom vyzná a prohodí to za 30 minut v garáži? No nie som ziadny odbornik, ale som si to radio prehodil sam za cca 10min aj so zapojenim a zasitim (schovanim) GPS anteny. A to na parkovisku. Musel som to predsa nejak otestovat. Upraveno Listopad 21, 200717 r od Scenic
Listopad 21, 200717 r Mám jeden úplně lamerský dotaz. Pochopil jsem, že jde vyměnit Columbus za Nexuse. Udělá mi to autorizovaný servis, nebo je to spíš záležitost šikovného člověka, který se v tom vyzná a prohodí to za 30 minut v garáži? No nie som ziadny odbornik, ale som si to radio prehodil sam za cca 10min aj so zapojenim a zasitim (schovanim) GPS anteny. A to na parkovisku. Musel som to predsa nejak otestovat. Myslel jsem si to. Ptal jsem se na to v autorizovaném servisu a tam mi řekli, že oficiální informace ze Škodovky je taková, že ty dva systémy zaměnit v Octavii II nejdou. Že Columbus má diverzní anténu a úplně jinou komunikaci přes canbus (nevím jestli je to správně...jsem opravdu laik). A přesto tady čtu, jak si kluci vesele jezdí. Tak by mě zajímalo, jestli je v tom nějaký zásadní háček, nebo jestli prostě stačí být šikovný a jde to nějak vyřešit. Protože já si chci taky vesele jezdit :-) Díky za případnou odpověď.
Listopad 21, 200717 r Co já vím, tak u některejch aut se ještě musí namontovat převodník can-busu 1.6 na 2.0. Ale jak je to u oktávky bohužel nevím. Jinak přehodit navigaci je práce na 10 minut.
Listopad 21, 200717 r měl,ale nemám a nexus nemá DVD,tak jak to chceš asi zkoušet?? Ale můžeš si to DVD k Nexusu připojit a pak potřebuješ nějak odblokovat obraz za jízdy.
Listopad 21, 200717 r Co já vím, tak u některejch aut se ještě musí namontovat převodník can-busu 1.6 na 2.0. Ale jak je to u oktávky bohužel nevím. Jinak přehodit navigaci je práce na 10 minut. Kterej logicky stojí 20.000 a není k sehnání
Listopad 21, 200717 r Co já vím, tak u některejch aut se ještě musí namontovat převodník can-busu 1.6 na 2.0. Ale jak je to u oktávky bohužel nevím. Jinak přehodit navigaci je práce na 10 minut. Kterej logicky stojí 20.000 a není k sehnání Ale jo, je k sehnání. V Německu stojí něco okolo 130 euro...
Listopad 21, 200717 r co stojí 20.000??Převodník Canu?? Já to myslel z legrace. Proboha doufám, že nestojí :-) Ty víš u Octavky II o nějakém problému, proč by to nešlo prohodit?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.