Srpen 14, 200817 r Ještě dotaz, neuměl by jste někdo zprovoznit MF volant s Columbusem ?? Jde mi pouze ovládání hlasitosti, jinak nic. Mám vyměněnou podvolantovou jednotku za tu co umí Columbus, jen to neumí nakodovat, není tam někde háček ?? Pokud jsem nechal jak bylo s tou starou a novou tak fungovalo i mute a páčka pod volantem s kterou šlo měnit skladby atd. Pak nakodovali Columbus + podvolantovku a krom hlasitosti nejde nic !!!!!!!!!!!!!
Srpen 14, 200817 r TADY zase řeší parkovací senzory, pokud to někdo pročte ?? Řeší to pomocí kódování, což já osobně nevyzkouším.Pokud někdo porozumí co s tím, tak prosím dejte info..... Upraveno Srpen 14, 200817 r od Harley1006
Srpen 18, 200817 r Podvolantovka s tím nemá nic společného A proč to tedy nejde ?? Rozchodil to někdo ??
Srpen 18, 200817 r jde to ,mi jde celý volant. a jak na to ?? Eventuelně jestli by jsi to přenastavil ??
Srpen 18, 200817 r chjo, tu pro něj mám připravenou už 2 měsíce a stále si pro ní nejede Upraveno Srpen 18, 200817 r od rolbař
Srpen 18, 200817 r chjo, tu pro něj mám připravenou už 2 měsíce a stále si pro ní nejede Ale vždyť já už se chystám !!!
Srpen 19, 200817 r 1K0 907 530 L Díky! Kolik to asi vychází časově? Moc tomu nerozumím, ale zdá se mi, že se po výměně bude muset nakódovat spousta věcí..
Srpen 19, 200817 r po výměně jednotky gateway co vsechno bude chodit? Jen MF volant nebo i parkovak a origo HF bluetooth? Na MF volant predpokladam bude stacit stavajici podvolantova jednotka podporujici volant, napr 1K0 953 549 AQ.
Srpen 19, 200817 r Jo melo by to jit, obzvlast u ty Sup verze. Neco takovyho uz tady delal clen martinrs na passatu. viz. ZDE Brouzdám a najednou koukám má práce :-))) jj je to externě krmené majitel chtěl dvě dvd z důvodu aby si děti vzadu pustili něco jinédo na bezdrátové sluchátka a ve předu zase šlo cokoliv ado repro..... problem použít s RNS výstup do přídavných Monitorů je ale snad se vyřeší......Martin.
Srpen 19, 200817 r Cus, nekdo mi psal SZ a omylem jsem smazal... Dotycny chtel soubory s definicema POI pro pridani radaru do mapy. Takze je to tady, pripravoval jsem na East Europe V3 DVD (prolinkovano pro VW, SKODA i SEAT): RAPIDSHARE-DOWNLOAD Rozbalit a soubory nahrat do stejnych adresaru v ISOIMAGE tedy CZE do CZE atd. Nezapomenout zmenit label isoimage napr. CD_6348 na CD_6349 a tu samou zmenu udelat do cdrom.toc (v root adresari dvd) jinak se ti neobjevi vyzva ke kopirovani na HDD.....
Srpen 20, 200817 r Hele broučci, co mám Columbus, hrajou mi velmi špatně CD z měniče, nevíte kde by mohla být chyba? Napadl mě blbě zastrčený konektor v navi, ale než to začnu kuchat, zeptám se...
Srpen 20, 200817 r Hele broučci, co mám Columbus, hrajou mi velmi špatně CD z měniče, nevíte kde by mohla být chyba? Napadl mě blbě zastrčený konektor v navi, ale než to začnu kuchat, zeptám se... Prohodit kostru CD a AUX http://img233.imageshack.us/my.php?image=img40412rg2.jpg
Srpen 20, 200817 r Možná se ptám blbě, jako v konektoru prohodit ty dva drótiky? Myslím že to tak myslel
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.