Přejít na obsah

COLUMBUS (TRINAX) / RNS 510


Doporučené příspěvky

Ahoj lidi, zeptám se tedy jinak. Dělal jsem upgrade FW z 1164 na 3810 u OII před FL, maxidot, MF volant, parkováky vpředu, vzadu (fungujou na columbusu - změna RJ), HW - H11, SW - 1164. FW 3810 jsem měl upravený pro před FL. Upgrade naběhne aplikace projdou, ale u HDD to spadne do chyby. Po přečtení mnoha příspěvků zde, jsem usoudil, že bych nejdříve měl nahrát FW 2680 a pak teprve vyšší. Nebo je jiná cesta jak ugrade dokončit? Napadá mě nějak rozdělit partišny na HDD. Je to možné?? Díky za radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lidi, prosím o pár rad, týkajících se Columbuse:

1) z nějakého neznámého důvodu není možno na mém autě naprogramovat Amundsen (OII 2008, předface), zřejmě chybou gateway jednotky - nikdo se s tím v této souvislosti dosud nesetkal, no já musím mít vždy něco "extra". Dotaz tedy zní, zda Columbus pracuje na všech jednotkách Gateway bez rozdílu, tedy zda je možno mj. aktualizovat SW, popř zda-li je možno nakonfigurovat pouze 2 + 2 repro v předních dveřích, či nikoli?

2) Ať už je to nemožností naprogramování, nebo navigací, Amundsen má mizerný zvuk - tedy prostor je OK, basů se však nedočkám ani na "+9". Je placatý a pro poslech s cílem vychutnání hudby nepoužitelný - je na tom Columbus lépe?

3) Všude všichni straší s krádeží Columbuse - mnozí tvrdí, že jej mají už x-let a nic, jiní zase, že se krade co týden, nebo že se Amundsen krade stejně. Jaké jsou tedy zkušeností vás majitelů - vyplatí se do toho rizika jít, či nikoli? Z centra Prahy sice nejsem, ale zloději jsou všude, navíc s autem denně jezdím po všech čertech..

Předem všem díky za odpovědi :kol-47:

Editováno: , autor: _Denis_
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemate nekdo zkusenost s vypadky SDHC karty?Mam SDHC Kingston 32Gb,columb ji nacte a funguje,po probuzeni radia jiz nefunguje...nevim zda neni omezen pocet souboru,mam tam asi 112 slozek s hudbou,karta je naformatovana rychlym formatem na fat32,velikost alokacni jednotky jsem nemenil,fw columba je 4020..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim.

Prosel jsem skoro cele vlakno, ale nenasel jsem to, co resim. Mam v aute Columbuse (2012), dnes jsem nahral nove mapy 7894 a chtel bych nahrat i novy FW (cely system se mi zda hodne pomaly). V soucasne dobe mam FW 3894. Lze updatovat pomoci CD nebo ne? Jaka verze je nejnovejsi a soucasne nejlepsi?

Predem diky za reakce!

Editováno: , autor: skodaforum20
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...