Přejít na obsah

COLUMBUS (TRINAX) / RNS 510


Doporučené příspěvky

diky mam uz dva DVD WEST pretoze som podozrieval ci nie je prve nekvalitne napalene ale ked uz nejde ani dalsie a iba WEST EU tak problem bude asi inde,najnovsie to skusam cez SD kartu pomocou MAPS TOOL V2 ale tam mi nejde nahrat ani EAST EU,neviem ci to bude tym FW4024

Editováno: , autor: cavallo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nahrava to dookola,ked dojde nakoniec tak znova zacne od zaciatku a takto to robi aj par hodin,,,ked vlozim EAST tak za cca 40min napise success a vsetko je OK,pozhanal som mapy WEST od dvoch nezavislych ludi a na obidvoch DVD robi to iste,mechanika je overena pomerne nova,cca pred 4mesiacmi menena,pre istotu som pozeral ci nie je zaprasena ale sosovka je super cista.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkousel jsem maps tool 0.8b west evropa v12 8195 jde vpohode ale s 8196 jsou tam problemy ze ten image soubor nerozpozna.da se to nejak vyresit?? MT 0.9b jsem nikde nenasel .Ja mam mapy vpohode ale kamaradovi uz to nechce brat mechanika tak jediny zpusob bude asi tenhle.

Edit. Uz vse ok

Editováno: , autor: BiGGy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím Vás všetkých,

 

poprosil by som o radu. Mám O2 5/2008 a v nej Columbusa. Problém je ten, že z ničoho nič mi prosto prestalo fungovať ovládanie z volantu, Columbus sa dá zapnúť len manuálne, takisto aj vypnúť, na Maxidote sa navigácia vôbec nezobrazuje. Pôvodný FW bol 1004 HW je 04. Momentálne je flashnutý novší FW 2664. Problém sa však týmto vôbec nevyriešil. Akurát včera mal Columbus asi dobrý deň, fungovalo zapínanie s kľúčom a dokonca aj Maxidot sa pekne zobrazoval. Po treťom naštartovaní však došlo opäť k tomuto nefunkčnému stavu. Čo som si ďalej všimol, keď sa na maxidote nezobrazuje navigácia, a zadám cieľ cesty, jediné, čo sa od Krištofa dozviem je "trasa leží ve vyznačeném směru" a vôbec nenaviguje, len mapa sa hýbe. Keď má dobrý deň a funguje aj Maxi-Dot, vtedy ma aj naviguje. Neviete mi prosím niekto poradiť, v čom môže byť problém? Predpokladám, žeby to mohla byť nefunkčná gateway a začínam sa pozerať po novej. Pri tej gateway mám tiež jednu otázku, myslíte, že 7N0907530AJ by fungovala korektne?

 

Vopred vďaka za rady a tipy.
 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...