Přejít na obsah

COLUMBUS (TRINAX) / RNS 510


Doporučené příspěvky

Když tam dáš tu výhybku, tak to žádnou chybu nehlásí a rádio jede normálně na 2 tunery, je to vidět i v SETUP MENU rádia, že se ti normálně hlásí "jakoby" 2 signály ze dvou antén... prostě potom to funguje normálně, sám jsem to u člena Ferda25 nechával dělat  :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zdarvím hoši, možná se to tu už někde řešilo ale asi špatně hledám.. Mám problém s columbusem před FL. Do teď šlapal dobře, jenže dneska, mi nechtěl načíst SD kartu a po zmáčknutí 2x média se objevila hláška, že čte DVD/CD ať vydržím, nebo tak něco (žádné CD/DVD jsem tam nevkládal) a ani po 10 minutách, však ta hláška nezmizela. Tak jsem tam vložil CD a vše bylo OK. Jenže po chvilce to udělal znovu a pořád neviděl SD. Tak jsem ho ''trojhmatem'' restartoval a tady se mi stal z columbuse definitivní pacient. Neustále nabíhá ta zelená obrazovka s logem welcome on board navigation a stále se to samo restartí pořád do kola. A dělá to stále a stále. Když vytáhnu klíček, tak už nenabíhá obrazovka ale je slyšet, jak asi spouští větráček a bzučí v něm, po cca 10 vteřinách se vypnu a za vteřinu zase naskočí ale obrazovka je černá. Očekávám, že do rána budu bez baterky, nevíte co s tím? Fakt do dnešního dopoledne to běhalo jak mělo. Díky za rady a omlouvám se, jestli se opakuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud se nemylim tak 5238 se da dat do vsech columbusu tak bych zkusil tento. pouzivam ho na 2014tce a kolega si ho daval tusim do 2008 a bezproblemu..  + uprava pro predface http://www.ulozto.cz/x3zfToqP/rns510-5238-testmode-tvfree-allradio-all-c-versions-iso tento mam odzkouseny tak kdyby se nahodou hodil . + upravu pro predFL muzu upnout nebo ti ji tu nekdo urcite udela .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrý den

Tak poi body se mi nepodařilo dostat do nových map. Nové mapy mám nahrané v columbusu, ale bez poi bodů (z důvodu, aby se vlezly na jedno vrstvé DVD). Zkoušel jsem napálit nové mapy i s poi body na 2 vrstvé DVD a ani jedno DVD nefachá. Pálil jsem to stejně jako předchozí DVD. DVD RW mi to normálně žralo bez problému. I teď když vypálím nové mapy bez poi bodů tak to chce nahrát. Když vypálím 2 vrstvé tak to vyhodí chybu média. Už jsem zničil 11 2 vrstvých DVD. Byl by někdo ochotný, mi tyto mapy vypálit a poslat na 2 vrstvým DVD? Zaplatím poštovné i DVD. Mapy nazdílím na uložto. Moc bych byl vděčný.

Editováno: , autor: Cd-rom
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele třeba to pališ dobře jen ti to tva mechanika už neprečte.. dvouvrstve  dvd je složitejsi na čteni než klasicke dvd .. klidne muzu vypalit ale pokud mas v haji mechaniku tak ti to nepomuže.. pokud palis spatne tak ano.. tod otazka...  mužu nabidnout ost nebo west europu V12  2014-2015

Editováno: , autor: BiGGy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Ahoj, mám superba 2013 v něm rádio Columbus s sound systémem,  tv a dab.

A právě s  DAP mám problém. fungovalo dobře, ale teď funguje jen v některých lokalitách.

Říkám si , jestli to není třeba tím že to neumí dap+. Stanice to naladí, ale nehraje.

HW verzi mám H08,  SW 5218.

Dá se to nějak aktualizovat?

Nikdo tu o tom nepíše

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...