Pedroš Vloženo 16. Březen 2016 Sdílet Vloženo 16. Březen 2016 to už sem během dne taky zjistil jsem to ale hotentot - používám Columba druhej den a takhle to vzniká. Čovek je hned vykulenej a není proč... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 Jelikož mam redukci pro jednu antenu a vypisuje mi to chyby anten na diagnostice tak jsem zkusil objednat toto Snad to bude šlapat . Zkoušel nekdo ? http://www.ahifi.cz/antena-vnitrni-acv-288009.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 Daval jsem podobnou a zadna hitparada to neni, musis ji ukostrit a u nekterych tahat jeste zvlast napajeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 Primou fakru primo za radio nedas, musis 90st, pokud mas prodluzku s doubke fakrou, tak je to jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 Juju uvidime až prijde snad to bude lepsi jinak tu prodlužku s dvojitou fakrou mam taky objednanou tak se uvidi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 (editace) Dneska u mě byl známý a má takovou malou čtečku závad a vyjelo mu tohle: Neví někdo jestli je to anténa, nebo jestli je to tím, že mám výhybku za columbusem a napojeno jen na jednu anténu??? Editováno: 19. Březen 2016, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 Ano je to tou redukci . vždyt to tu ted resim že jsem si objednal nakou vnitřni antenu abych se tech chyb zbavil.... strigo čti prosimte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 (editace) Jenže mě rádio hrálo normálně a poslední měsíc to stojí za houby... Proč řešíš výměnu výhybky? Tobě to taky blbne nebo jenom kvůli těm chybám (ty mě osobně tedy vůbec nevadí, vadí mi, že mi teď nějak divně chytá rádio signál) Takže tyhle dvě chyby s tím signálem nesouvisí? Editováno: 19. Březen 2016, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 Jako hraje mi to porad stejne . nektere stanice vklidu a nektere jsou slabsi + bych se rad zbavil tech chyb.. tak jsem to objednal na zkoušku snad to pomuže. nevim jak to bude fungovat ale je tam nejake fantomove napajeni což chapu že je to napajeno pres fakra konektor spolu se signalem.tak se uvidi co na columbus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 Fantom je napájení po středovém vodiči, odpadá tak nutnost dalšího napájení anténního zesilovače v anténě, columbus si s tím opravdu poradí a při správné impedanci antény, což předpokládám, už nebude hlásit chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 (editace) Tak to je parada . byly tam na vyber s napajenim zvlast a stimto fantomovym tak jsem risknul a objednal toho fantoma protože gps antena je tak take napajena pokud se nemylim.. tak by to snad melo byt v pořadku každopadne až mi prijde prodlužka double fakra a antena tak dam vedet jak to šlape. Editováno: 20. Březen 2016, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 externí napájední už se dneska nepoužívá u nových OEM aplikací... a s externím napájením snad byly naposledy radia v OII s raku konektorem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 Mám objednanou tu samou co BiGGy, tak uvidím jak to bude fungovat až to přijde. https://www.autoprofi.cz/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_category_id=5&virtuemart_product_id=15685&Itemid=489 https://www.autoprofi.cz/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_category_id=5&virtuemart_product_id=30528&Itemid=489 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 (editace) Dej pak vedet me to potrva dele protože jsem tu redukci doublefakra objednaval z činy kdyztrak mužes poslat i fotečku kdes ji umistil Editováno: 20. Březen 2016, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 (editace) tu rovnou double fakru tam dáte opravdu na krev, tolik volného místa tam není :/ Tady je např přímo od škodovky 1. origo a 2. origo Editováno: 20. Březen 2016, autor: ka_r_los Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 (editace) mam objednanou tuto Editováno: 20. Březen 2016, autor: BiGGy 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfy8 Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 Zdravím, poradil by mi někdo kde získat a jak nainstalovat software z VW RNS 510 do Columbusu? Potřebuju změnit zelenou na červenou. Nebo jestli by se s tím někdo dokázal poprat (Morava)? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 Žádný sw ti podsvit nezmění,to musíš přeletovat ledky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 Změní se jen displej tlačítka zůstanou zelená, není to o softu úprava se dělá trochu jinak. Je možné u mne upravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfy8 Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 Samozřejmě to je mi jasné... Tlačítka červené už mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 SW nepomůže.Musíš dát navigaci příkaz,že se má naflešovat jako VW...jednoduše řečeno a na to jsou spešl programy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfy8 Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 OK tak mi to stačí vysvětlit... Zkusím sehnat někoho, kdo by to zvládl... Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 umím to-kopřivnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfy8 Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Až tam budu mít cestu ozvu se ti... Mám to trošku dál ( Rožnov pod Radhoštěm) , tak ať nejezdím zbytečně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 (editace) Ostrava je blíž ale nebudu brát Cosbymu kšeft Editováno: 22. Březen 2016, autor: h2o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.