Přejít na obsah

Připojení k internetu O2


OloZX6R

Doporučené příspěvky

To je divny. No je fakt ze skype nepouzivam, je to pekna mrcha. Pouziva zahadny porty a nikdo nevi s kym v sim ten program komunikuje. Mozna odesila informace o uzivatelove PC, kdo vi :ph34r:

A to mě nevadí, ať si posílá co chce, stejně tak to posílaj wokna a mnoho dalších programů nehledě na to, že když jsi připojenej, tak si může každej zjistit dost informací o tobě,,,jen mě štve to připojení, třeba nechce tahat torrenty, jakej používáte program na tahání dat??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 měsíců později...

Tak prvních pár měsíců vše šlapalo super, reálná rychlost nějakejch 450kB/s ke mě, odesílání dat nesleduji.. :palec2: .Zhruba před 3 měsícema se mi večer přerušovalo spojení, vždy na pár minut, nejdřív jsem to neřešil, pak se to stávalo dost často i několikrát za večer, reklamoval jsem to u O2, potvrdili mi, že vypadává synchronizace mojí linky a že to prověří a opraví. Za dva dny mi přišla sms, že je vše ok, s radostí jsem zapnul net a během hodiny mi to udělalo 3x stejnou závadu. Zase jsem volal na reklamaci, řekli že závadu stále vidí (nechápu proč mi posílali sms, že je vše ok a hlavně proč závadu neřešili již 3 měsíce před tím, když jí taky viděli a čekali až se ozvu). Po pár dnech mi volali, jestli už to funguje, ale dělalo to pořád, tak mi nakonec oznámili, že je chyba v modemu (keterej mám od nich, stáří od ledna) a ať ho jdu reklamovat. Jelikož už s O2 mám pár zkušeností, tak jsem se na chození někam a reklamování vykašlal, prostě jsem smířenej s tím, že to někdy blbne a jen co mi skončí smlouva, tak přejdu jinam. Jedinou výhodou u nich zůstává, že i když jsem někdy stáhnul třeba 200GB za měsíc, tak nikdy neuplatnili snížení rychlosti, co se týče služeb a péče o zákazníka, tak je to nejhorší telekomunikační společnost na trhu...B)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když jsem to pořizoval, tak rychlost byla 2Mb, ale pak navyšovali na 4Mb...je rozdíl meti bitama a Bajtama, bit je jeden znak a Bajt je 9 znaků (jestli se teda nepletu, už je to dávno, co jsme se to učili), takže když mám rychlost 4Mb tak je to 4000000 bitů za sekundu, což je 444KB/s a velikost souborů se uvádí v bajtech, takže rychlostí 4Mb stáhneš 700MB film za cca 26 minut...B) snad je to dobře popsaný ;)

v prvním příspěvku se ptáš na 2048. Není to moc málo když deklarují 4M a tobě to jede 450kb/s. Nejsem na to odborník, tak si nechám poradit.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nazdárek, já bych řekl, že s modemem problém nebude, protože někdy šlape zcela bez problémů i týden v kuse, stoprocentně bude chyba v síti, kdy hlavně večer dochází k přetížení sítě a proto to vypadává (přes den se mi nikdy net neodpojoval), takže to fakt řešit nebudu a v lednu přejdu jinam :palec2: A jinak k tý aroganci zatím se mi nestalo, že by se ke mě někde chovali dobře, všude se tváří že je strašně obtěžuju, řešení problémů jsem prošel od prodejen, přes info linku až reklamační oddělení a všude jsem byl jako odpornej hmyz...kdo nemusíte, jděte jinam B)

ahoj náhodou pracuji v O2 prosím žádné bombardování zda máš problém s modemen napiš SZ jedem nám a nechám ho. ;)

PS: arogance jak kde a podle záklazníka :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...