Přejít na obsah

PLIVÁRNA


amogh

Doporučené příspěvky

Jedu si takhle z práce domů okolo benzínek u nás, je tam jedna Agip a dvě Shell v jedné ulici - cena za Natural 33,9 Kč u všech. Jsem chvíli doma, tam zrovna v TV nějaký "nezaujatý odborník" který je tam pokaždé a pokaždé říká to samé - že benzín bude zdražovat a počítá se tak o 50 haléřů... jedu pak za chvíli vyzvednout přítelkyni do práce a co nevidím - u Agip cena 34,4 Kč a u Shell rovnou 34,5 Kč.

Ať mi nikdo neříká, že tohle není ojebávka. Benzínky mají nakoupeno dopředu a za nasmlouvané ceny na nějakou dobu dopředu, určitě se takhle večer u všech nezměnila náhodou cena...

A když jim kdysi zatrhli se přes média domlouvat o kolik zdraží, tak k tomu využívají nějakého "analytika", který je tam pokaždý ten samý a vždy řekne přesně o kolik se počítá zdražení. A za pár minut je to na všech pumpách v republice...

Když cena barelu klesla asi na 70 dolarů a koruna byla silná vůči dolaru, tak nikdo nehlásil do televize, že se očekává zlevnění o korunu... a taky nenastalo. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Frydek-Mistek Shell 34,5 benzina 34,5 .. ostatni nejmene 34,3 .. hruza! Navic benzina a shell ikdyz jsou na druhem konci mesta maji ceny stejne a navic ve stejnou dobu zvednute .. zajimave .. uvazuju ze dodelam 2kč slevu u shell a pudu jinam..vite nekdo o dobry benzince u nas nekde ve frydku-mistku? Ta 1.2 HTP je choulostivejsi nez plato vajec v kufru ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Včera jsem se bavil s bratránkem.

Má tisíce km bez nehody - je mu přes 30. Vlastní skupiny A,B,C,E,T

Před 2 měsíci jel v podvečer domů s prckem (půl roku starým) a manželkou.

Byla už skoro tma a deštivo. Místo povolené 50km/h jel 40km/h protože před ním

jelo auto a nahodilo na chodníku nějaké baby-tak to nechtěl.

Takže jel při snížené viditelnosti menší než povolenou rychlostí až jel skrz přechod kde mu pod auto vběhnul kluk.

Bez rozhlídnutí vběhnul pod auto. Tedy najednou rána-rozbitý čelní sklo.

A kluk říká: "Já jsem se nerozhlídnul - spěchám na hokej."

Ale to už nějaký pán volá sanitku a je tam i PČR....

Výsledek: kluk byl 3 dny v nemocnici na pozorování

Bratranec: Podmínečné odnětí svobody v délce trvání 12 měsíců a bez řidičáku na 18 měsíců.

Stále jsem si myslel že si dělá srandu ale nedělal :angry:

Plivu na tento systém!!!

Piráti jsou v poho a jednou Ti pod kola vběhne kluk (mě se to stalo taky ale ubrzdil jsem to-ten můj blb běžel zase z poza rohu na autobus) a jsi na rok a půl bez papírů!!! :angry:

Zase se mi chce zvracet..........

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Potvrzuji názor žraloka. Když člověk jede dál v levém, resp. končícím pruhu, a chci se zařadit až na konci, tak ostatní by mě, kdyby mohli, nejraději umlátili. Hrůza a děs!

Nechápu, co je v té autoškole učí. Vždyť i na stránkách BESIPu je to napsáno, že se má člověk zařadit až na konci.

viz. článek na Idnes.cz, starší, ale stále aktuální:

http://zpravy.idnes.cz/domaci.asp?r=domaci&c=A041019_174242_domaci_lkr

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta značka by ale neřešila tento problém s debilem, který schválně jede pomalu ve volném pruhu, aby ses k tomu konci, kde platí ZIP ani nedostal... Nebo dostal, ale ne předním... Přitom kdyby stáli v obou pruzích, tak by ta kolona nemusela zasahovat tak daleko, ale to něčí mozek prostě nepochopí...

Mimochodem toto se mi stalo i v Německu, tam bylo zúžení na dálnici, asi 500m předtím přejel jeden kamion vedle druhého, levý pruh předním volný a jeli vedle sebe, aby náhodou osobáci nepředjeli... A to bylo v Německu, není to jen česká specialita...

V této situaci, pokud bych navíc jel třeba s někým do nemocnice a neměl čas na to, abych si řekl něco o debilech a čekal za ním, tak bych ho prostě asi vzal přes trávu vlevo, pokud by na mě najel, tak bych ho i sebe sedřel, ale prostě bych jel do té nemocnice a vyřídil nehodu později. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem zase někde četl, jak je super výhodný nový bodový systém, který teď bude a jak jsou na nás hodní, že za překročení rychlosti v obci do 5 km/h a mimo obec do 10 km/h nebudou udělovány body, ale jen pokuty. OK, to by znělo i rozumě, když se započítá odchylka radaru, která se musí počítat, tak jsme na 8 km/h v obci a 13 km/h mimo obec. Není to moc, ale alespoň něco. Jenže - když se na to podívám pořádně, tak sazba za toto porušení pravidel je 1500 - 2500 Kč. Vzpomínám si, jak jsem platil pokutu za překročení rychlosti ve Strahovském tunelu, kde jsem jel po započtení odchylky 65 km/h na dočasně snížené rychlosti na 50 km/h - bylo to asi před půl rokem, stálo mě to přesně 1000 Kč a dva body. Dva body po roce bez přestupku budu mít zpátky.

Řekl bych, že prostě zas jde o to, aby stát pořádně nahrabal penízky. Dostat pokutu za 54 km/h v obci se mi zdá už tak absurdní, ale to teď bude asi pravidlem, navíc když začnou měřit MP bez cedulí na "lukrativních" místech. A řekl bych, že 2500 Kč nebude výjimečná pokuta. Hlavně, že bez bodů...

Jestli jsem něco špatně pochopil, tak mě klidně opravte...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Hele k tomu zipu .. u nas je casto nehoda na hlavnim tahu mestem na slovensko a polsko a projede tady pres 40 tisic aut mesicne .. ale ono ten zip je skvely .. jen ne v takovem provozu a v takove nasranosti lidi! Pak jedu 5 km pres 45 minut! Navic kdyz jednoho pustim tak se tam nasere 5 aut a malem se jeste nabouraji aby nahodou jeden byl rychlejsi nez druhy..

Navic jsem nedavno na vlastni oci videl jak chteli 2 ridici doslova rozmackat druhe auto ktere jelo po hlavni :smich: byla to krizovatka a bylo tam zuzeni z leveho do praveho pruhu kvuli nehode navic tam byla odbocka do toho praveho pruhu .. auto jelo v pravem pustilo toho z leva a z prava z odbocky se mu tam zacal rvat dalsi ridic jeste s vozikem :smich: no ja jsem se malem smichem udusil :smich: tomu uprostred asi moc do smichu nebylo .. hlavne ze se tam nikdo pak nepohnul a malem se nabourali lol

Editováno: , autor: Petrkiller
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A jeste neco bych vam chtel zde napsat :D

Znate shellku a jejich obsluhu u cerpani .. ja mam vicko na fabce na otevreni z kabiny .. tak jsem prijel na stojan a uz tam letel kluk ktery snad nemel ani 16 let podle vzhledu a snazil se to otevrit .. jeste jsem ani nevystoupil a koukal jsem se na nej s pritelkyni pres zpetne zrcatko :smich:to byla sranda jej pozorovat jak se to porad snazil otevrit a nevedel jak :smich:jsem se smal jeste cely den :smich: a poradne jsem si radeji zkontroloval co mi tankuje jestli si nahodou nespletl Vpower racing s N95 :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...

Hele nevite nekdo, jestli maji policejni octavie (klasika stribrne) radary? Dnes jsem vzal fabku protahnout a kdyz jsem si tak hezky okolo 110-120 frcel z Tyniste na Hradec, tak tam stala cumakem v protismeru octavka, oba sedeli uvnitr, nejaka ta kamera tam asi byla, ale nevim jestli se to da takhle zmerit... Navic jsem predjizdel dodavku a zaradil se za dalsi auto, takze nevim jak prukazne se tohle da "blejsknout", neni tu nekdo z oboru? Nevim na jakou dalku tyhle veci zamerujou a jestli jsou benevolentni a chapou ze kdyz predjizdim dodavku co jede 80, tak jedu aspon 110 :D ja jen jestli nebude nova fabka o nejakou tu korunu drazsi nez jsem si myslel :wallbash:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Benevolentni podle me nejsou ani nahodou .. nedavno jsem od znameho slysel jak jeho kamose bliskli tak ze ani nemeli jeho fotku presne vyfocenou ze to je on ale bliskli auto pred nim .. zastavili jeho a donutili jej zaplatit pokutu a dostal 2000 za to ze jel o 5km rychleji :) a 2 body jako bonus .. ale nerekl bych ze to meri i v protismeru oni by se za tebou hned pustili to se neboj kdyby te zmerili ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No uz jsem nekolikrat videl jak si jen tak stali u cesty a jak kolem nich proletelo auto tak se za nima jen zaprasilo a o kus dal uz meli vydelano.. Navic si ty octavky a fabky promenujou mezi kraji tak bacha na to po f-m a ove jezdi cervena,bila octa a pak taky jezdila modra ale tu uz jsem dlouho nepotkal .. ta cervena octa je nejstarsi a taky jsem videl nekolikrat bilou fabku combi .. ale tu cervenou jsem potkal uz i ve zline stridaji si je a prohazujou znacky :) a parkrat jsem zahlidl i nove octy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...