Publikováno Únor 24, 200718 r Čau, tak naše auto utrpělo zranění a potřeboval bych poradit, kde se daji sehnat pokud možno levně:)náhradní díly na internetu a nebo i v kamenom obchodě.Konkrétně Poloosa, PP blatník, PP Dveře,PP rameno, Ložiska kol,PP sloupek,PP světlo a ještě nějaký další menší díly.Docela by mě zajímali a vrakáče v okolí Příbrami, Benešova nebo Prahy.Popřípadě napište i zkušenosti s jednotlivými prodejci.Dík za odpovědi.
Únor 25, 200718 r Loziska mam 1113,- s DPH, lampa predni 2029,- s DPH, rameno si myslim, ze by se taky naslo levne nejaky. Vse nove s dokladem, DPH. Na vrakaci poridis urcite levneji, ale treba loziska bych daval urcite novy...
Únor 25, 200718 r Autor Jo jo, děkuju za info, vrakáč jsem měl na mysli hlavně ty dveře a blatník, jinak bude asi všechno lepší nový.Tak další návrhy....
Únor 25, 200718 r Co se vrakoviste tyce, tak to muzes zkusit tady: http://www.sv-skodadily.cz/. Dobry ceny a neni to klasicky vrakoviste nekde na poli.
Únor 26, 200718 r Co shanite? Napiste a uvidime zda nenajdu, ćisto čirou nahodou jsem oběvil zdroj nejaky ND na fabky a Octy.
Únor 26, 200718 r Autor Děkuji za reakci.Jedná se konkrétně o dveře, blatník, poloosu,plastový podběh, rameno, světlo, ložiska, A sloupek a to všechno na pravé přední straně.Zbytek se uvidí po demontáži, co všechno šlo do kytek.....
Únor 27, 200718 r Čau, tak naše auto utrpělo zranění a potřeboval bych poradit, kde se daji sehnat pokud možno levně:)náhradní díly na internetu a nebo i v kamenom obchodě.Konkrétně Poloosa, PP blatník, PP Dveře,PP rameno, Ložiska kol,PP sloupek,PP světlo a ještě nějaký další menší díly.Docela by mě zajímali a vrakáče v okolí Příbrami, Benešova nebo Prahy.Popřípadě napište i zkušenosti s jednotlivými prodejci.Dík za odpovědi. já jsem zatím více než spokojený se škoda-díly. Mají tady i na úvodnís stránce skodahome svůj odkaz, mají téměř všechno, pokud ne, seženou a ceny jsou celkem fajn...
Srpen 19, 201510 r Ted jsem sháněl v Olomouci přední světlo na jedničkovou fabii a osvědčil se mi http://www.autovrakac.cz/levne-autodily-nahradni-dily-pro-vuz-skoda-fabia-i/ . Levný a docela rychle mi sehnali i díl kterej neměli. Tak třeba vám to pomuze
Prosinec 8, 20186 r Ja se chystam take na vymeni prave strany. Rekl bych ze jsem na tom celkem podobne. akoratmi prasklo celni sklo jeste a 2 dolicky se udelali na strese u sloupku plus kvalty 'nejsou tam kde by meli byt" . Na kolik myslite ze vyjde oprava? Petis kolik mas ty odhad na opravu? DIky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.