mischicka Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Malá Vysočina párty Jsme zjistili, že hlad byl jen převlečená žízeň, ale něco jsme taky snědli.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Malá Vysočina párty ..čípak je to hafánek a kdo ho hlídá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Malá Vysočina párty A pak začala sodoma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Malá Vysočina párty Víc sem radši nedám, až ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Závody po cestě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 A loučení.. Sraz nám nestačil, takže jsme ještě okukovali auta.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 A loučení.. A holky si zatím vyměnily čísla na mobil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 A loučení.. ..a fotily..aneb soutěž o nejchlupatější břicho vyhrál Luďa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 A loučení.. ..a fotily...a já pro změnu něco ve stylu "Pos*al jsem se, těší mě"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 koukam na fota pekna akce a moc pekny karky skoda ze jsem nemohl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 14. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 To Mischicka...no krasne udelanej serial :-) Lepe bych to nezvladl...a prijmnete mou omluvu pane NADporuciku... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 koukam na fota pekna akce a moc pekny karky skoda ze jsem nemohl Jj, je to škoda, ale to grilovaní nebo něco vymyslíme, jsme si říkali tak za 14 dní plus mínus, že aspoň vyměníme fotky, atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 To Mischicka...no krasne udelanej serial :-) Lepe bych to nezvladl...a prijmnete mou omluvu pane NADporuciku... :-) No beru i tuhle i SMS omluvu, už jsme myslel, že se mnou nemluvíš Dej sem tu fotku "Chci Tě", víš kterou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Závody po cestě Ale FABIA 1.4 jasně poraží obě Octavie RS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 No tak koukám kucí že nálada byla výborná!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 15. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 (editace) To Mischicka...no krasne udelanej serial :-) Lepe bych to nezvladl...a prijmnete mou omluvu pane NADporuciku... :-) No beru i tuhle i SMS omluvu, už jsme myslel, že se mnou nemluvíš Dej sem tu fotku "Chci Tě", víš kterou? A zde ona slibovana fotka... :) Editováno: 15. Květen 2007, autor: acter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 A zde ona slibovana fotka... :) A to jsme ještě ani neměli 4 promile :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 To Mischicka...no krasne udelanej serial :-) Lepe bych to nezvladl...a prijmnete mou omluvu pane NADporuciku... :-) No beru i tuhle i SMS omluvu, už jsme myslel, že se mnou nemluvíš Dej sem tu fotku "Chci Tě", víš kterou? A zde ona slibovana fotka... :) tak to bych do vas nerekl proto jste jeli do pragu ze vas tam nikdo nezna co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 16. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 To Mischicka...no krasne udelanej serial :-) Lepe bych to nezvladl...a prijmnete mou omluvu pane NADporuciku... :-) No beru i tuhle i SMS omluvu, už jsme myslel, že se mnou nemluvíš Dej sem tu fotku "Chci Tě", víš kterou? A zde ona slibovana fotka... :) tak to bych do vas nerekl proto jste jeli do pragu ze vas tam nikdo nezna co Kupodivu to neni tak, jak to vypada :-))) Michal si nejak mnul ucho a ja jsem natahl ruku a vyfotil nas a ono to vypada, jak kdyz ta jeho ruka je ta moje :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 tak to bych do vas nerekl proto jste jeli do pragu ze vas tam nikdo nezna co Já nevím proč jsi nejel taky, jsem Ti říkal, že tam můžem všichni tři, že tam je to anonymní velkoměsto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 To Mischicka...no krasne udelanej serial :-) Lepe bych to nezvladl...a prijmnete mou omluvu pane NADporuciku... :-) No beru i tuhle i SMS omluvu, už jsme myslel, že se mnou nemluvíš Dej sem tu fotku "Chci Tě", víš kterou? A zde ona slibovana fotka... :) tak to bych do vas nerekl proto jste jeli do pragu ze vas tam nikdo nezna co Kupodivu to neni tak, jak to vypada :-))) Michal si nejak mnul ucho a ja jsem natahl ruku a vyfotil nas a ono to vypada, jak kdyz ta jeho ruka je ta moje :-) jen aby ja vas uz mam precteny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Já nevím proč jsi nejel taky, jsem Ti říkal, že tam můžem všichni tři, že tam je to anonymní velkoměsto prave ze to je velkomesto ja jsu z dediny a ve meste se bojim kor s vama kdyz vas vidim na tom fotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 prave ze to je velkomesto ja jsu z dediny a ve meste se bojim kor s vama kdyz vas vidim na tom fotu Taky jsem z dědiny...a nebojím se Drž se nás a nemusíš se ničeho bát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 17. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 prave ze to je velkomesto ja jsu z dediny a ve meste se bojim kor s vama kdyz vas vidim na tom fotu Taky jsem z dědiny...a nebojím se Drž se nás a nemusíš se ničeho bát ...ukazeme Ti cestu tmavym tunelem za svetlem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 prave ze to je velkomesto ja jsu z dediny a ve meste se bojim kor s vama kdyz vas vidim na tom fotu Taky jsem z dědiny...a nebojím se Drž se nás a nemusíš se ničeho bát ...ukazeme Ti cestu tmavym tunelem za svetlem :-) Ukážu Ti cestu rájem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky