Přejít na obsah

ŽĎÁRSKÁ LETKA

acter

Doporučené příspěvky

ad 1) Souhlas, s moutonem už mám jiné úmysly :p

ad 2) A kam se nám vejde Žďárská letka? OctaviaClub se mi taky úplně pryč dávat nechce, ale letka je mi přednější :)

ad 3) Tak ať nám něco navrhne, něco ve stylu "letící šíp" plus něco typicky žďárského, třeba...

ad ad 1) me se treba silene libil ten Tazz, co jsi mel na palubce na SkodaHome

ad ad 2) jelikoz mam na prdeli (myslim auta) nalepku OC a logem, tak na SPZ ji mit nemusim...klidne si dam letku dozadu a nick pujde dopredu

ad ad 3) letici sip a ..... muzeum knihy ? :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ad 1) Souhlas, s moutonem už mám jiné úmysly :p

ad 2) A kam se nám vejde Žďárská letka? OctaviaClub se mi taky úplně pryč dávat nechce, ale letka je mi přednější :)

ad 3) Tak ať nám něco navrhne, něco ve stylu "letící šíp" plus něco typicky žďárského, třeba...

ad ad 2) jelikoz mam na prdeli (myslim auta) nalepku OC a logem, tak na SPZ ji mit nemusim...klidne si dam letku dozadu a nick pujde dopredu

Myslíš že muzeum na můj nový vůz? Něco akčního,ale předem říkám že nevím co. Ještě popřemýšlím.

Odkaz ke komentáři

ad ad ad 1) Tazz je až z Hranic na Moravě, nevím jestli se dá ještě sehnat a btw, on právě moc nesedí, spíš leží.

ad ad ad 2) Já OC taky oželím, bych tam kdyžtak taky nelepil logo.

ad ad ad 3) Mě napadá Zelená Hora, ale nevím jak se to dá zmodernit a zjednodušit...a spojit s šípek Škoda.

Odkaz ke komentáři

Popis znaku: Štít čtvrcený. Jeho první pole je kosmo dělené, nahoře zlaté, dole červené. Přes toto dělení stojí dva vinařské nože se zlatými střenkami, čepelí vzhůru a špicemi ven obrácené. Nad nimi je zlatá koruna královská (znak Ditrichštejnů). Druhé pole je modré se šikmým modrým břevnem, na němž jsou tři zlaté šestihroté hvězdy. Nad břevnem je černá orlice se zlatou zbrojí a s červeným jazykem, nesoucí na prsou stříbrný štít se třemi černými pruhy v horní polovině (znak pánů z Kunštátu, daný r. 1502 knížaty minsterberskými žďárskému opatovi Vítovi), pod břevnem je velké zlaté písmeno W, vyznačující jméno opata Václava z r. 1707. Ve třetím, polceném poli je v pravé, červené polovině “šest piramides neboližto kuželek bílé neb stříbrné barvy, v předním pořadu čtyři a v druhém dolejším dvě” a v levé polovině zlaté jsou dvě křížené černé ostrve. Ve čtvrtém poli stříbrném stojí při pravé straně v přirozených barvách malovaná studna, ohrazená vazbou z tesaného kvádrového kamene, nad níž na kovovém oblouku visí na řetěze vytažený okov, po levé straně pak stojí P. Maria s dítětem, oblečená v červené sukni s modrým pláštěm a s korunou na hlavě. Celá postava je obklopena paprsky.

V roce 1971 se městský národní výbor rozhodl užívat tohoto znaku jako velkého při slavnostnějších příležitostech, jeho pravé poloviny, totožné prakticky se znakem z r. 1607, jako malého znaku.

Pramen: Ing. Josef Augustin - ČESKÁ REPUBLIKA V SYMBOLECH, ZNACÍCH A ERBECH, ARBOR Sokolov 1997

-----------------------------------

Ale co vyhodit? A možná to bude příliš složité, chce to nějak zjednodušit ať se to dá lehce kreslit, tisknout, atd.

Odkaz ke komentáři

Jinak maskota bych zatím odložil, až se někde zase sejdeme (doufám, že v červenci u nás) pořešíme to, ale teď bych řešil ty texty na SPZ a znak, ať si můžem udělat trička, apod.

Já jsem pro žďárskou letku na zadní rámeček SPZ a nick na přední.

tak tak mas pravdu predsedo souhlasim :palec2:

Odkaz ke komentáři

aaaaaaaaaaaaaaaaha tak to my neco uslo ja myslel ze to chcete sloucit s necim co je spojeny s mestem

Nekuř to už :p

"Název" je ŽĎÁRSKÁ LETKA" což si myslím, že je dost sloučené se Žďárem, teď řešíme znáček :)

Se nám tu do toho nějak zaplítáte kluci!!! :smich: :smich:

Odkaz ke komentáři

Proto je potřeba nějaká besídka, kde si to vysvětlíme :p

Tak to každopádně!!

Takže návrhy na datum...??!!! B)

Stačí číst :p:p Úplně první příspěvek v tomhle tématu funguje jako vývěska s aktuálními info:

BESÍDKA - GRILOVÁNÍ LETKY

Kdy: některý den mezi 5.-7.7.2007

Kde: Nížkov

Info: grilovaní s přespáním v Nížkově (u mischicky a Luďi)

čas zhruba 15:00 - bůh ví do kdy

Odkaz ke komentáři

Proto je potřeba nějaká besídka, kde si to vysvětlíme :p

Tak to každopádně!!

Takže návrhy na datum...??!!! B)

Stačí číst :p:p Úplně první příspěvek v tomhle tématu funguje jako vývěska s aktuálními info:

BESÍDKA - GRILOVÁNÍ LETKY

Kdy: některý den mezi 5.-7.7.2007

Kde: Nížkov

Info: grilovaní s přespáním v Nížkově (u mischicky a Luďi)

čas zhruba 15:00 - bůh ví do kdy

Tak tady už spekuluju dva dny jak vymyslet volno na některej z těch dní a asi mám peška... :wallbash: :wallbash:

Mám volno až v pátek... :(

Editováno: , autor: KOKYN
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...