Mad Mike O2 Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Zdravím chci se zeptat zda máte někdo zkušenosti s turbem na Felicii 1.3 MPI 50 kw našel jsem to v inzerátu tak se chci poradit, díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad Mike O2 Vloženo 2. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 foto 2 : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S0T0 Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 zkusenost nemam,ale nedovedu si predstavit ze by na 3krat ulozena klikovka vydrzela dlouhodobe turbo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Dřív jsem věděl o rapidu co měl motor z fáva a na to turbo. Nic víc nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Ani by se turbo na 1,3 nevyplatilo. Předělat sání, předělat výfuk, jiný vstřikovače (ty standardní by na turbo těžko stačily), jiná řídící jednotka, jiná čidla, celé to sladit, aby to fachalo... ...moc práce za málo muziky... ...a kdybys ten motor využíval s tím turbem na plno, tak věř, že dlouho nevydrží. Na to prostě není stavěnej... Někdo na slovensku se o to pokoušel. Je to tak dva roky, co jsem byl na jejich webovkách. Ale už nevím, kde jsem našel odkaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superflo Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 (editace) ak ti mozem poradit s tymto.. ale jedna sa o 1,6. 1,3 to je velmi slaby agregat na turbo http://www.motortech.sk/felicia16.htm alebo http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=442 Editováno: 2. Březen 2007, autor: superflo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirit.rk Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 jj presne tak bol to Motortech z Ruzomberka:-) ale bola to filcka 1.6 nie 1.3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superflo Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 jasne bola to 1,6 ale komplet od brzd,tlmice,cely podvozok prerabana... neskutocne peniaze museli do toho vrazat...ale su to majstri 110kW je na feliciu dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.