yna Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Nemáte někdo prosím nejnovější mapy do DX (státy EU apod.) Případně jak je získat, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Kup si je :-) nevim jesi je dobry tady resit takovyhle veci ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gus Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 (editace) Co třeba DC++?? Editováno: 4. Březen 2007, autor: Gus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yna Vloženo 4. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 (editace) Kup si je :-) nevim jesi je dobry tady resit takovyhle veci ;-) Nechci je zadarmo, samozřejmě koupit a přece to nebudu řešit u řezníka. Není to pro mě, požádal mě tchán. Já o navigaci nic nevím, takže se ptám znalých. Stačí jen nějaký link prosím a rada jak se instalují ve vozidle. Editováno: 4. Březen 2007, autor: yna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 ono to není tak jednuchý je vysmažit, stáhnout by neměl být problém,ale vypálit aby navi nehlásila že chce origo CD je už těžší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gus Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Ale de to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 jo jo de to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 hej admini lu*va to to tu nikdo nezamkne nebo nesmaže ten warezna tohle jsou snad jiný fora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.