Přejít na obsah

Výměna nárazníků za RS nárazníky


Marios

Doporučené příspěvky

Čaute chlapi viděli jste už někdo difuzor zadního nárazníku na RS OCt II. Našel jsem ho na http://www.superskoda.com,PC je kolem 1500 korun. Objednával jste někdo z této stránky už něco. Je to tam v angličtině , ta mi problém nedělá. Jen nevím zda jim můžu věřit. Aby pak v krabici nebyla cihla .. Přikládám foto....

post-41685-1265014309_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha špatně jsem se kouknul , tak ti řeknu , že teda celkem drahý špás za kus plastu. Jen mě to trochu štve , že jsem už žádný podobný difuzor na netu nenašel. Který by se dal napasovat na zadní nárazník RS. Asi zustanu bez něj .....Ale je to nádhera s ním , fakt ....

Editováno: , autor: Cjoctavian
citacia predchadzajuceho prispevku
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

TO máš recht vůbec to není vidět , kdyby jsi mi to neřekl tak to nevím... Vyřešil jsi to luxusně . ... Kaj jsi to tak škrabnul ? O nějakou sněh. bariéru.... To jse mi stalo nedávno taky , urval jsem kus plastovéh podběhu na předku ... Takže na jaře bude čakať výměna .. Není to vidět , když o tom nevíš , je to sice za kolem ... ALe pekelně mě to štvě , že jsem mému autíčko tak ublížil :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no ten chlapik bol na prechadzke s malym dietatom, tak posobil tak nevinne :) asi sa mu to len pacilo, teda dufam...

U nás tiež pod barakom pár chalanov istú dobu behalo okolo zaparkovaného kamošovho aut, kde zväčša pofajčievavali, a jedného pekného rána mal všetky AL disky v prdeli ... a tiež pôsobili nevinne :)

Ale ten difúzor vyzerá fakt skvelo, dobrá práca :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové mám dotaz: když jste měnili nárazníky s parkovákem, (starší model parkováků s kroužkem) kde jste u nového neměli přípravu, museli jste vrtat díry a tady se dostávám k tomu, co mě zajímá, jak jste sundali (odlepili, vypáčili) ty staré držáky senzorů??? Mám dojem, že tam drží jak přikované a bojím se toho, aby nepraskly. Dají se koupit samotné objímky??? Dík....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ted nejak nechapu co chces vlastne delat... Pokud mas v narazniku diry na stare parkovaky, tak tam ty nove asi nedas, protoze jsou o hodne mensi.

Ja jsem si dodelaval novy typ parkovaku a jen jsem vyvrtal diry do oznacenych der, nalepil na na naraznik z druhe strany ty drzaky parkovaku a bylo vymalovano :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, nepochopil:)...

Mám starý nárazník, kde jsou parkováky s kroužkem. Koupil jsem nový nárazník, kde nejsou ani díry na čidla, což není problém vyvrtat... Na co se ale ptám, je, jestli dostanu (odlepim, vypáčim) ty objímky parkováků ze starého nárazníku, abych je mohl dát na ten nový nárazník...

Nebudu samozřejmě dělat to, že budu kupovat nový typ čidel s jednotkou... Maximálně přichází v úvahu koupit nové objímky, jestliže ty staré nepůjdou odlepit (jestli se vůbec samostanté prodávají)... Takže otázka zní, jdou odlepit ty staré objímky čidel???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Držiaky ide dať z nárazníka dole v pohode, len treba postupovať opatrne, aby sa nepolámali tie prídržné plochy. Prípadne je možné pomôcť si aj odlamovacím rezákom a tú samolepiacu vrstvu prerzať naplocho.

Nové držiaky by bolo potrbné lakovať, preto radšej odporúčam odlepiť pôvodné.

Editováno: , autor: Diamant
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...