Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chtěl jsem se zeptat, jestli nemá někdo zkušenosti s tabletama do benzínu. Údajně by se měl zvednou výkon motoru a snížit spotřeba o 7 až 15%. Mám Fabii 1,4 44 kW, tak nevím jestli to tam dát.

http://www.uspora.myffi.biz/en/

Je to blbost.

Radši kup auto kvalitnější olej tím mu pomůžeš víc.

Vodka tabletnaja lol

Fakt usmevny... :D

navrhujem zaradit do sutaze "Prispevok Mesiaca" !!

:D

No mam tu cest mat doma prezentaciu tohto vyrobku. Distributor sam v emajle spominal, ze tabletky v nadrzi sposobia taku usporu, ze na nadrz prejde auto skoro 2-nasobnu vzdialenost. :o

Cize ked to zhrnieme, tak ked tabletku hodis do tanku, kt. ma spotrebu 80l/100km, tak prejdes na 80l 200km, cize usetris 40l/100km.

No nekup to :smich::smich::smich:

Princip ma byt podobny ako pri WS Motor-up, ci jak sa to vola - znizenie trenia v motore...

Neviem ako vam, ale mne sa nafta az tak velmi na mazani nepodiela, asi tam mam nieco zle... :help:

Upraveno od fabka

To má bejt ňákej Calgon, či co? kol103

jj. lubrikant v tabletach :smich:

V každým případě koupit a brát ráno v poledne a večer, ale před jídlem. kol110

mne staci ked mi ostane spotreba taka aka je ale musi mi to zdvojnasobit vykon 2*55=110kW (1,8T) konecne dobry motor. ak mi to zaruci vyrobca a bude to skutocnost potom si toho objednam cely kamion :D

a já budu mít 220 koní pod kapotou a budu jezdit za 3 litry :p

pokud to koupíme všichni tak půjdou benzínky do kytek -_-

Něco jako stereoidy pro auta :smich::smich:

• 4 roky později...

Mňa s támi zázračnými tabletami začal teraz bombardovať jeden dealer a chcel by som nejaké dobré argumenty, ako ho "zabiť". Na argumenty typu, že ak je to také zázračné, tak by to automobilky už dávno používali a nestrkali ťažké prachy do vývoja motzorov s nižšími emisiami dostanem odpoveď typu, že automobilky a ropné spoločnosti sú jedna banda. Ako ho teda odzbrojiť?

Jednoduchý,pošli ho někam a to dost důrazně.Jsem dost háklivej na to když mě někdo otravuje a jsem nastartovanej jen někam vlezu a hned slyším máte přání aniž bych se stačil rozkoukat a vůbec natyhle dotěrný vnucovače,to bych mu hned jednu pustil :aggressive: .To máš to samí jako ty zázračný magnetizéry a jen to jsou vyhozený prachy.Pokud chceš něco na zlepšení tak zkus použít VIF pro benzín.Nebo si trochu připlatit a koupit prémiové palivo a víš že je to lepší investice než podvodnej nesmysl v podobě zázračnejch tablet.

Tankujem aditivovaný 100 oktánový benzín, tak snáď aktuálne ani nič lepšie na trhu nie je.

Je, ty zázračný tablety! :smich: :smich: :smich:

Jestli si chcete vyzkoušet, jaký to je, tak si přihoďte do nádrže benzínu (na naftu to nefunguje - POZOR!) jednu až dvě tablety NAFTALÍNU - ano, toho smradupuchu, co se používá na odpuzování molů v šatnících. Zvedá to oktanové číslo paliva, nesmí se to ale přehánět - když je toho v benálu moc, zadře to minimálně vstřiky. U karbcové "šáde" jsem viděl, jak maník nasypal 10 tablet do půlky nádrže (cca 20l) a auto po pár kilometrech zdechlo - zadřel motor. Je to vyzkoušené, funguje to, bohužel spousta lidí na to i dojela - nedá se přesně dopředu odhadnout, jak rychle se v kterém benzínu (vliv různých směsí prodávaných pod stejným obchodním názvem - základ je sice skoro stejný, ale aditiva si míchá každý producent jiná) tablety rozpustí a pokud se to hodí do "pár litrů na dně" , motor pak cucá koncentrovaný roztok téhle chemikálie a doslova ho to uvnitř dere z kůže.

pekná hlúposť... :D a keby som si dokupil rozdvojku a kúpil do auta hned dve taketo zazracne sporice malo by moje auto nulovu spotrebu??? :D :D _icon_smich.gif

No jo no pořád se hledá způsob jak někoho oblbnout a vytáhnout z něj peníze.Magnetizéry už jsou profláknutý a tablety taky, tak je třeba inovovat no.A nekupto za ty prachy :smich: :smich: :smich: a čím víc jich máš tím líp pak už jen můžeš PHM prodávat.

• 1 rok později...

Zdravím ve spolek,

Omlouvám se že to cpu zrovna sem, ale nevěděl jsem kam s tím.

Dnes jsem náhodou narazil na ,,zázračné´´ tablety Ecofuel Catalyst™ Tabs, které se přidají do paliva a prý sníží spotřebu chrání motor a tak.Chtěl bych se zeptat jestli s tímto výrobkem máte zkušenost.

Mě osobně to přijde jako hloupost, a hlavně vliv na trvanlivost paliva? jak se na to budou tvářit dnešní DPF, vstřikovací systémy atd...?

Přidám i odkaz na pročtení http://www.ecosave.cz/

:kol-24: (v žádné případě nedělám reklamu ani nedoporučuji nikomu kupovat!)

Upraveno od marek.88

Tablety = perpetum mobile už ho někdo vymyslel ? :kol-44:

• 1 rok později...

Já už názor na tebe mám. Seber si ty svoje zázraky a pakuj.

• 2 roky později...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.