mischicka Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 15" by neměly, já mám 16" a RS podvozek a bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 16 s akym ET? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 ET 37. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 JJ, vdaka. tak asi skusim 38 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 16" majú ET50 a ET38 použiť môžeš,ja mám zimné 15 z Passata s ET 37 a je to v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 mozno sa mi uz neoplati toho roku prezuvat, ale keby ano, tak si to tak dam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 akurát ja by som zimné s menším ET nedával lebo kolesá budú viac vonku a viac sa bude zas...ať bok auta, a v zime o to viac lebo na cestách je skoro stále sajrajt, u letných je to vpohode... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 myslel som, ze to zachrania zasterky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 ja mám zásterky na všetkých kolesách, sériové disky a ajtak sa v zime dosť za... bok auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Neregistrujem,že by bolo auto špinavšie,ako keď som mal ET 47 a ani mi neprídu,že by vyčnievali,však posúďte sami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 mozno sa mi uz neoplati toho roku prezuvat, ale keby ano, tak si to tak dam no nevím, já loni přezul na letní moc brzo a pak jsem málem naboural, páč to prostě nebrzdilo radši bych tam na ty 2 - 3 měsíce ty zimáky dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 btw. ty chceš dát na "zelenýho turbáka" 15" plechy??? omg... když už plechy, tak ty 16" !!!! ty patnáctky na Oktu, to je jak galuska.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 (editace) to je len nudzove riesenie. Mam 15" zimne pneu z O1 - fakt kvalitne Dunlop, ktore boli pouzivane ani nie 2 mesiace a neviem co s nimi...Mozno ich uz tuto "zimu" ani nebudem potrebovat. Dnes bolo cez den 14 stupnov!!! Ako som uz pisal - jedneho pekneho dna sa stanu z Pallasov zimne disky a na leto pridu 18ky Editováno: 7. Únor 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 btw. ty chceš dát na "zelenýho turbáka" 15" plechy??? omg... když už plechy, tak ty 16" !!!! ty patnáctky na Oktu, to je jak galuska.... ja ti dám galuska :kol-98: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 no ty zánovní gumy tady v bazoši lehce prodáš... dle mě je nesmysl teď kupovat na O II 15" plechy... ... a jestli máš ty gumy obutý na "jedničkových" plecháčích, tak ti n O II stejně nepůjdou... šrouby mají jiné rozteče na O I a O II.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Já mám na zimu 15 " s ET35..a ouplně v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Mam len cisto tie gumy - O1 som predal na 15" plechoch. A 16" LaK budu bud na nejaku fabiu alebo tiez predam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaKa Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Ahoj, jake nejmensi ET u 16tky plech disku existuje a lze pouzit na OII. Chci na zimu jen plecháče, ale děsí mě ty utopená kola v blatníku. PS. auto je bílé, takže disky by měly být černé... Pneu asi 205. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yirka Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 Ono to tu zaznělo trošku ne moc jasně. Máte zkušenost, že ET 38 na 15´´ kole s pneumatikou 195/65 je úplně v pohodě ? Někdo tvrdí, že je to na hraně, myslí se tím, že v náklonu drhne třeba o lem blatníku nebo nadkolí ? Díky za odpověď, mám v tom hokej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yirka Vloženo 13. Září 2009 Sdílet Vloženo 13. Září 2009 Ono to tu zaznělo trošku ne moc jasně. Máte zkušenost, že ET 38 na 15´´ kole s pneumatikou 195/65 je úplně v pohodě ? Někdo tvrdí, že je to na hraně, myslí se tím, že v náklonu drhne třeba o lem blatníku nebo nadkolí ? Díky za odpověď, mám v tom hokej :-) .. nic, odpovím si sám - pořídil jsem alu 6,5x15´´s ET38, osadil pneu 195/65 a vyzkoušel - vše je naprosto bez problémů i se zatíženým vozem při rychlém projíždění zatáček. Takže odpověď zní - ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 tak toto som potreboval vediet Este zvazujem (podobne ako Storm) aj ET 35... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lzbynek Vloženo 24. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2011 Zdravím všechny Škodováky. Na OII jsou předepsaný dle TP alu kola 6,5x15 ET 50 s pneu 195/65 15 a já mám alu o rozměrech 6,5x15 ET 35 s pneu 205/60 15. Na ty ET 35 chci nazout pneu 195/65 15 což toto vše OK, ale nebudou ty ET 35 dělat na autě nějaký bordel, jako škrtání o blatníky při velkém náklonu a podobně? Máte někdo tuto kombinaci 6,5x15 ET 35 s pneu 195/65 15 na OII, jak to vypadá vzhledově a jak se to chová v provozu? Na Elektronech.cz když si vyhledám podobné alu s ET 35, tak uvádí úpravu lemů. Je ta úprava myšlená s širším pneu nebo se 195 také? Díky za kladné odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 24. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2011 ET 35 skrta az pri sirke disku 8" a pneu 225... Toto ET vysunie disky o 15 mm oproti orginalu - co nepatrne vylepsi vzhlad, ale pokazi nastavenie geometriu...Ja mam na zimu 6,5x15" ET38 a na jar ju bolo treba nastavovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lzbynek Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 ET 35 skrta az pri sirke disku 8" a pneu 225... Toto ET vysunie disky o 15 mm oproti orginalu - co nepatrne vylepsi vzhlad, ale pokazi nastavenie geometriu...Ja mam na zimu 6,5x15" ET38 a na jar ju bolo treba nastavovat. Tak jsem nandal na OII Dezenty alu 6,5/15" ET35 obuté 195/65 15" a bez problémů. Nějak výrazně to z blatníků neleze a v žádném případě to o ně škrtat nemůže. Vypadá to docela dobře. A mám malý dotaz, co jsi nastavoval na geometrii u tohoto ET a myslíš, že když se neudělá geometrie v tomto osazení alu kol, že se budou hodně sjíždět gumy? A vrtá mi hlavou, proč tedy prodávají prodejci alu kol na OII i alu kola v těchto rozměrech jako tady řešíme. Co ty na to? Za odpovědi díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 (editace) Davaju vsetky kombinacie, ktore je mozne namontovat (aj za cenu uprav blatnikov) - ide o zisk TU je zaujimavy clanok. Je to o podlozkach - ale tie maju rovnaky efekt eko nizsie ET... Editováno: 9. Srpen 2011, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.