lzbynek Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 Díky za článek, takže ta úprava geometrie vrátí vše do normálu? Nebo jak je to tety. A seřizuje se i geometrie vzadu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lzbynek Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 A co se tedy na geometrii seřizuje - sbíhavost, odklon, záklon či příklon rejdového čepu co vlastně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2011 to presne neviem, jednoducho som mal auto v servise na garancnej a tam ho nastavovali aj na 3D geometrii... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanje71 Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 Dobrý večer, předem se omlouvám, že otravuju pro někoho možná s primitivní věcí,ale...mám Š-Octavii II combi, 1,9TDI. Dále mám jen obyč klasický škodovácký aludisky 15", zatím jiný, větší disky kupovat nehodlám. V techničáku mám "povolený" letní pneu 205/60/15. Tímtoprosím o radu, jelikož jsem pouhopouhý laik, jestli na ty alu 15", můžudát např. rozměr 205/55/15??? Nebo případně 215/55/15??? Nejde mi teďani o cajty, ani případně o STK, ale čistě o technické vlastnosti auta,tímmyslím např. jestli se to moc nesníží a nebude to každou chvíli škrtat ozem a hlavně, jestli tam ty pneu prostě půjdou, jestli se tam vůbec vejdouatd... Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 V prvom pripade by si znizil auto o 11 mm a v druhom o 5 mm. Tym, ze znizis vysku pneumatik, zaroven zmensis aj ich obvod, teda zmenis prevodovy pomer - motor bude pri rovnakej rychlosti tocit vyssie otacky (a mat vyssiu spotrebu)... Ale zas pojde lahsie do otacok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mondstein Vloženo 12. Září 2013 Sdílet Vloženo 12. Září 2013 Ahoj, mám možná hloupej dotaz, ale přemýšlím o kolech, co jsou původně na VW (Vitus). Jde středové logo VW vyměnit bez problémů za škodovácké ? http://volkswagen-zubehoer.de/shop_media/images/product_images/popup_images/3C0071496__666.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mondstein Vloženo 13. Září 2013 Sdílet Vloženo 13. Září 2013 Tak zjištěno u prodejce, že středová loga VW mají větší průměr, čili tam logo Škoda nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 Nevíte náhodou někdo co to je za kola? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.