octavio Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 (editace) Hoci to nieje zlý nápad ale ja mám riešenie s týmto ovládačom (obrázok v prílohe), ktorý ma jednu super funkciu a to je pri stlačení tlačítka by sa na 30 sekúnd, alebo podľa potreby zoplo relátko, ktoré by potom zoplo napr. tlmené svetlá..... to je čo? Inak toto diaľkové nemá konkurenciu, má to aj vyhľadanie auta, svetlá bliknú 12x.... Editováno: 22. Březen 2007, autor: octavio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Neviem aký máš centrál, ale v princípe by to mohlo fachčiť aj takto a u všetkých typov centrálu:spraviť nejaký časovač, ktorý bude ovládaný impulzami z centrálu a bude spínať relátko - buď parkovačky, alebo tlmené. Po zamknutí, odomknutí sa rozsvietia na nastavenú dobu svetlá. Prípadne tam ešte doplniť nejakú fotodiódu a bude to svietiť len potme. tak presne takto to mám aj ja len bez fotodiód Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Pokiaľ ti to podporuje alarm, bolo by škoda to nevyužiť. Niečo podobné mám aj ja, ale otváram a zatváram s tým okná. Coming home som musel riešiť ináč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 (editace) Pokiaľ ti to podporuje alarm, bolo by škoda to nevyužiť. Niečo podobné mám aj ja, ale otváram a zatváram s tým okná. Coming home som musel riešiť ináč. Samozrejme že sa s tým dá spínať čokoľvek v aute, hoci aj trúba keď sa ti decká na ulici hrajú pri aute...trocha ich poplašiť... Inak ten modul sa dá kúpiť... >>>TU<<< Editováno: 22. Březen 2007, autor: octavio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Tak spousta reakcí.ale ve finále žádná fundovaná rada jak na to.Tak pokud někdo vyřeší tu montáž do fabky,tak sem s tím. Na montazi asi nebude nic moc slozityho...jen sehnat ten comming home modul, k tomu jedno rele..a pripojit podle DP...ale komu by se za to chtelo davat neco pres 2000Kč :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Viete niekto ako presne funguje ten modul? Pýtal som sa tu pár príspevkov dozadu Cosbyho ale nieč tuším... Ide mi o to že sa dá také niečo vyrobiť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Tak spousta reakcí.ale ve finále žádná fundovaná rada jak na to.Tak pokud někdo vyřeší tu montáž do fabky,tak sem s tím. Na montazi asi nebude nic moc slozityho...jen sehnat ten comming home modul, k tomu jedno rele..a pripojit podle DP...ale komu by se za to chtelo davat neco pres 2000Kč :-( Záleží od požadovaných funkcií, public domain odhadujem tak 200 Sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Viete niekto ako presne funguje ten modul? Pýtal som sa tu pár príspevkov dozadu Cosbyho ale nieč tuším...Ide mi o to že sa dá také niečo vyrobiť... Ktorý modul máš na mysli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 ten origo zo supa alebo octy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Jáj tak to ja neviem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 tak som sa od kamoša dozvedel ako to má fungovať - 3U0.941.597.A Režim Comming Home je možno aktivovať krátkym bliknutím dialkových svetiel za predpokladu že sú splnené nasledujúce podmienky: 1. vedenie 15 v polohe vypnuté (spínacia skrinka) 2. vedenie 56b vypnuté - iba pokial došlo k vypnutiu pred max. 2 minútami (0V) 3. dverný kontakt v polohe zapnuté - otvorené dvere 4. na vstup 56a bol privedený kladný napäťový impulz Ak nebude privedený signál na KL56a v dobe 2minúty po vypnutí svetiel, aktivácia neprebehne. Stretávacie svetlá sa rozsvietia v okamihu otvorenia dverí. Ak ostane dverný kontakt v polohe zapnuté (dvere ostanú otvorené) tak svetlá svietia max 3minúty. ak sú dvere behom týchto 3ch minút zavreté, tak sa v okamihu zavretia začína počítať pevný interval 30s po zapnutí svetiel. Ak sú dvere zavreté po uplynutí 3minút (po zhasnutí svetiel), tak svetlá ostanú zhasnuté. Systém comming home sa dá deaktivovať zapnutím vedenia 15 (+12V). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Profor: Mel jsem to v Octavii I Rider s xenonama, fungovalo to presne jak pises. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Jeden znamy to ma na najnovsom passate s xenónami.... ale funguje mu to trocha inak... jemu to svieti totiž stále.... keď vypne motor a odíde, svetlá mu zhasnú cca po 1 minúte.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Jeden znamy to ma na najnovsom passate s xenónami.... ale funguje mu to trocha inak... jemu to svieti totiž stále.... keď vypne motor a odíde, svetlá mu zhasnú cca po 1 minúte.... Hm videl som ako passat nový funguje, ale vedz že tam taký modulček ako tu preberáme určite nieje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Jeden znamy to ma na najnovsom passate s xenónami.... ale funguje mu to trocha inak... jemu to svieti totiž stále.... keď vypne motor a odíde, svetlá mu zhasnú cca po 1 minúte.... Hm videl som ako passat nový funguje, ale vedz že tam taký modulček ako tu preberáme určite nieje Mozno je to robene nejak cez VAG, ale ver či never videl som to viackrát na vlastné oči... a nebi ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Hehe ja ťa nechcem biť Ja to diež denno denne vidim ale tam to riadi centrálna riadiaca jednotka. Inak ak máš možnosť, odsleduj presne ako sa to chová, kolko svietia ke%d necháš dvere otvorené a tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Ak sa bude dať tak určite to sem hodím...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 I na OII to uz ridi, jak rika profor, centralni ridici jednotka, zadnej takovej modul jako u OI nebo Superba tam uz neni. Od MR2007 se da i nastavovat doba sviceni (krok tudim po 10s az do 90s), jestli jen pri prichodu (tedy po odemceni vozu, tzv. "Leaving Home") nebo i pri odchodu (po zamceni vozu, tedy "Comming Home"). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 http://www.passat3b.de/phpBB2/viewtopic.ph...68488444ff23bfa Relatko se da sehnat na vrakaci za 100Kc, vcera sem ho koupil(ma 7vyvodu). Az bude teplo tak zkusim namontovat do auta a pak pripadne poreferuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Taky jsem o tom uvažoval, nešlo by světla spojit s vntřní lampičkou? P odemknutí se lampička rozsvítí, po vystoupení a zavření dveří svítí až do zamknutí (nebo asi 20 sekund). Pak by stačilo jedno relátko. nevím no... ale otevřeš dveře a rozsvítí se ti světla myslím když třeba sedíš v autě a nezamykáš....spíš to nějak připojit na blinkry s časovačem...ale taky by to nebylo ono... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uďa Vloženo 25. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Osobně si myslím,že mít to spřažené s čímkoliv(dveře,blinkry atd) je dost nešikovné.Já jsem původně myslel mít buď extra tlačítko nebo držet třeba dýl tlačítko zamykání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Osobně si myslím,že mít to spřažené s čímkoliv(dveře,blinkry atd) je dost nešikovné.Já jsem původně myslel mít buď extra tlačítko nebo držet třeba dýl tlačítko zamykání. No ano ale to by musela mať komfortka dodatočný výstup ktorý by sa aktivoval len pri podržaní dlhšom ako trebárs 1 sekunda, presne ako je to u otváraní kufra, ale s tým rozdielom že to ovláda BSG na základe informácií od komfortu. Jedine by bolo asi riešenie že by niekto ako Cosby pobádal a použil, ak to vôbec možné je nejaký neaktívny výstup komfortky, alebo by niekto naprogramoval trebárs PIC ktorý by čítal CAN a podľa toho by ovládal časové relé na comming home... utopia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 a ved to urobme normalnym plosacikom a paci sa mi aj fotodiodka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 máš nejaký konkrétny nápad? a ved to urobme normalnym plosacikom a paci sa mi aj fotodiodka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 (editace) no ved treba iba rozpracovat a premysliet odkial brat impulzy, co cim podmienit a je to. uz mam nieco podobne ked mi signal od centralu prebudi modul a skontorluje dalsi impuly a ak tam je zapne vetvu a ak tam nie je zapne vetvu b na 5 sekund..... Editováno: 19. leden 2008, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.