Přejít na obsah

Čirá světla - brzdy??

.Viki

Doporučené příspěvky

mám takovej problém, mám na autě zadní čirá světla, při výměně jsem zkoušel svítivost světel a vše ok, Dnes jsem se však dozvěděl že se nerozsvěcuje brzdové světlo. a tak v čem je problém?? žárovky jsou dvouvláknové, když mám rozsvícená světla a šlápnu na brzdu tak není poznat na lampách žádnej rozdíl, když světla zhasnu a šlápnu na brzdu normálně se žárovka rozsvítí, tak v čem je problém?? napadlo mě, že možná na rozsvícená světla svítí to větší vlákno, a na brdzu se rozsvítí to menší, které je ve světlech neznatelné.

Ale co s tím?? díky za rady <_<

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak posaď frajerku do auta, vypni svetlá, nech zabrzdí, a potom nech zapne svetlá bez brzdy a uvidíš ktoré svetlo je silnejšie. Ikeď mi nejde do hlavy ako to že pri montáži to bolo OK a teraz nie, ale skús to čo ti radím, neviem aká je tam pätica, ale možno ich máš fakt naopak tie žiarovky, ale pri správnej petici tú žiarovku nedáš opačne B)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...