.Viki Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 mám takovej problém, mám na autě zadní čirá světla, při výměně jsem zkoušel svítivost světel a vše ok, Dnes jsem se však dozvěděl že se nerozsvěcuje brzdové světlo. a tak v čem je problém?? žárovky jsou dvouvláknové, když mám rozsvícená světla a šlápnu na brzdu tak není poznat na lampách žádnej rozdíl, když světla zhasnu a šlápnu na brzdu normálně se žárovka rozsvítí, tak v čem je problém?? napadlo mě, že možná na rozsvícená světla svítí to větší vlákno, a na brdzu se rozsvítí to menší, které je ve světlech neznatelné. Ale co s tím?? díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Tak posaď frajerku do auta, vypni svetlá, nech zabrzdí, a potom nech zapne svetlá bez brzdy a uvidíš ktoré svetlo je silnejšie. Ikeď mi nejde do hlavy ako to že pri montáži to bolo OK a teraz nie, ale skús to čo ti radím, neviem aká je tam pätica, ale možno ich máš fakt naopak tie žiarovky, ale pri správnej petici tú žiarovku nedáš opačne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 17. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 no kdybych měl špatnou patici tak by se to při sešlápnutí přeci rozsvítilo někde jinde, ale s tím vláknem to asi tak bude zkoušeli jsme to a na brzdu se rozsvítí to menší vlákno ale co s tím?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Myslel som tu istu päticu ale žiarovku otočenú. Po správnosti by sa nemala dať, ale kto vie ako je to na tých svetlách... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 18. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 jestli jsem dal právě do tý patice dvouvláknovou žárovku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 ne-e,asi ji budeš mít ve správné patici,ale otočenou...tzn.při sešlápnuté brzdě ti svítí jakoby koncové světlo a naopak....mrkni jestli jsi to nepřeočil na 100% je to ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 19. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 aha tak to bude teda asi ono, nenapadlo mě že záleží i na tom jak to tam zastrčíš ještě dnes to zkusím, zatím dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 no môže sa stať, ale každopádne do poriadnej pätice by si tú žiarovku nemal strčiť obrátene... skús to prehodiť a uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 20. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 tak to bylo nakonec to přetočení žárovek díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.