Červenec 19, 200619 r Ahoj .....Long me zajímá......neni někde více fotek ....třba pohled na zadní sedadla a místo na nohy.......a další???????? Budeš prodlužovat? vubec bych se nedivil, kdyby se tady objevilo tema od martinaRS s nazvem "tak jsem o vikendu zase neco predelal" .... mysliš že bude octavia long RS no budu o tom uvažovat a schánět skelet long....
Červenec 19, 200619 r Ahoj .....Long me zajímá......neni někde více fotek ....třba pohled na zadní sedadla a místo na nohy.......a další???????? Budeš prodlužovat? možná
Červenec 19, 200619 r Ahoj .....Long me zajímá......neni někde více fotek ....třba pohled na zadní sedadla a místo na nohy.......a další???????? Budeš prodlužovat? možná Nechci ti do tohe kecat, ale LONGy stavěli na podvozek Passatu....tož jsem na tebe zvědavý...
Červenec 19, 200619 r no jo sup je sup jenže to víko do kufru je šílený (přeci jen patý dveře jsou pátý dveře) cosbyč by nám mohl referovat viď
Červenec 20, 200619 r Super, těch 10-12cm je opravdu znát, to mi v mém chybí a ještě klima do zadu, ale jinak jsem maximálně spokojenej.
Červenec 20, 200619 r KOCHTe, diky za fotky. Jen dodam, ze umyte a na letnich LaK kolech to vypada jeste mnohem lip
Červenec 20, 200619 r Hodně pěkné asi to předělám............................ dík za fotky............. RS v Longu to bude boleslav koukat.....
Červenec 20, 200619 r Hmmm - 10 čísel navíc a už to jde i zezadu Zajímavá varianta. Proč ta naše elita musí jezdit v těch šunkách od Audi a BMW. Domácí značka a přitom hezká.
Červenec 27, 200619 r Ahoj .....Long me zajímá......neni někde více fotek ....třba pohled na zadní sedadla a místo na nohy.......a další???????? Budeš prodlužovat? možná Nechci ti do tohe kecat, ale LONGy stavěli na podvozek Passatu....tož jsem na tebe zvědavý... Na podvozek Passatu? Ten má delší rozvor. A že by tam byla přední víceprvková náprava? To asi ne.
Červenec 27, 200619 r Právě s tou nápravou by mě to zajímalo.To tam asi nebude,protože u lichoběžníkové jako má Superb a Passat je jiná kára,tak pokud ji nemá,tak asi nemá ani podvozek a káru z Passata
Červenec 27, 200619 r A kola jsou taky Octavia a ta má rozteč 100mm a Passat 112mm. Takže to s tím podvozkem z Passata bude jen šum luků a hájů .........
Červenec 27, 200619 r taky si myslím.Ono není problém těch pár cáku nastavit.Rozříznou káru,prodlouží,udělají patřičné výztuhy a je to.Jinak se politikům osobně nedivím že to nechcou,protože pokud toto má opravdu podvozek z Octávie,tak tedy nic moc
Červenec 27, 200619 r pochopím, že páni politici nechtěli octavie, ale co jim nevoní na superbovi??? nevím! akorát tahaj prachy ze státní kasy... co si budeme povídat jakej je rozdíl mezi cenou audy a8 a supem... pravda sup předci jenom neni až tak moc luxusní, ale myslim si, že navísost dostačuje... když s nim muže jezdit Pan Prezident, proč ne kde jakej trouba pod nim...
Červenec 27, 200619 r pochopím, že páni politici nechtěli octavie, ale co jim nevoní na superbovi??? nevím! akorát tahaj prachy ze státní kasy... co si budeme povídat jakej je rozdíl mezi cenou audy a8 a supem... pravda sup předci jenom neni až tak moc luxusní, ale myslim si, že navísost dostačuje... když s nim muže jezdit Pan Prezident, proč ne kde jakej trouba pod nim... Protože ty kurvy si můžou vybrat a kdyby sis měl vybrat mezi audi A8 a Supem co bys bral? A oni žádnou čest nemají takže berou A8.
Červenec 28, 200619 r superba, protože jsem Čech!!! a toho pohodlí a ůoxusu mi tam nepřijde málo... a jel si někdy v A8?
Červenec 28, 200619 r superba, protože jsem Čech!!! .... Promiň, to je argument jako prase....už to bylo řečeno milionkrát, ale co je na Superbu vyloženě českého?
Červenec 28, 200619 r pochopím, že páni politici nechtěli octavie, ale co jim nevoní na superbovi??? nevím! akorát tahaj prachy ze státní kasy... co si budeme povídat jakej je rozdíl mezi cenou audy a8 a supem... pravda sup předci jenom neni až tak moc luxusní, ale myslim si, že navísost dostačuje... když s nim muže jezdit Pan Prezident, proč ne kde jakej trouba pod nim... Já myslím, že náš pan prezident měl o ježdění SuberBem jen plnou hubu keců. Nemůžu si pomoct, ale v životě jsem ho tímto autem jet neviděl. (pro rýpaly- v televizi apod.)
Červenec 28, 200619 r pochopím, že páni politici nechtěli octavie, ale co jim nevoní na superbovi??? nevím! akorát tahaj prachy ze státní kasy... co si budeme povídat jakej je rozdíl mezi cenou audy a8 a supem... pravda sup předci jenom neni až tak moc luxusní, ale myslim si, že navísost dostačuje... když s nim muže jezdit Pan Prezident, proč ne kde jakej trouba pod nim... Já myslím, že náš pan prezident měl o ježdění SuberBem jen plnou hubu keců. Nemůžu si pomoct, ale v životě jsem ho tímto autem jet neviděl. (pro rýpaly- v televizi apod.) To souhlasím. A teď si "koupil" Mercedes třídy R. Taková malá reklama v jednom časopise
Červenec 28, 200619 r To souhlasím. A teď si "koupil" Mercedes třídy R. Taková malá reklama v jednom časopise Trochu si to pleteš. Superba si koupil Klaus za státní peníze, aby se před novinářema předvedl jak podporuje české výrobce, od té doby v něm nejezdí. Erko si koupil Havel a za svý.
Červenec 28, 200619 r Trochu si to pleteš. Superba si koupil Klaus za státní peníze, aby se před novinářema předvedl jak podporuje české výrobce, od té doby v něm nejezdí. Ano, tak tohle jsem měl přesně na mysli. Ale jak patrno, někteří mu to žerou...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.