MartinRS Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Ahoj .....Long me zajímá......neni někde více fotek ....třba pohled na zadní sedadla a místo na nohy.......a další???????? Budeš prodlužovat? vubec bych se nedivil, kdyby se tady objevilo tema od martinaRS s nazvem "tak jsem o vikendu zase neco predelal" .... mysliš že bude octavia long RS no budu o tom uvažovat a schánět skelet long.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Ahoj .....Long me zajímá......neni někde více fotek ....třba pohled na zadní sedadla a místo na nohy.......a další???????? Budeš prodlužovat? možná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 jeden skelet mám na zahradě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Ahoj .....Long me zajímá......neni někde více fotek ....třba pohled na zadní sedadla a místo na nohy.......a další???????? Budeš prodlužovat? možná Nechci ti do tohe kecat, ale LONGy stavěli na podvozek Passatu....tož jsem na tebe zvědavý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 no jo sup je sup jenže to víko do kufru je šílený (přeci jen patý dveře jsou pátý dveře) cosbyč by nám mohl referovat viď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Krásné fotky krásného auta. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalP Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Super, těch 10-12cm je opravdu znát, to mi v mém chybí a ještě klima do zadu, ale jinak jsem maximálně spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juricek Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 KOCHTe, diky za fotky. Jen dodam, ze umyte a na letnich LaK kolech to vypada jeste mnohem lip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Hodně pěkné asi to předělám............................ dík za fotky............. RS v Longu to bude boleslav koukat..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DUsoft Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Hmmm - 10 čísel navíc a už to jde i zezadu Zajímavá varianta. Proč ta naše elita musí jezdit v těch šunkách od Audi a BMW. Domácí značka a přitom hezká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 http://auta5p.car.cz/muzea/depozitar_skoda...3/depoz_010.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Ahoj .....Long me zajímá......neni někde více fotek ....třba pohled na zadní sedadla a místo na nohy.......a další???????? Budeš prodlužovat? možná Nechci ti do tohe kecat, ale LONGy stavěli na podvozek Passatu....tož jsem na tebe zvědavý... Na podvozek Passatu? Ten má delší rozvor. A že by tam byla přední víceprvková náprava? To asi ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Právě s tou nápravou by mě to zajímalo.To tam asi nebude,protože u lichoběžníkové jako má Superb a Passat je jiná kára,tak pokud ji nemá,tak asi nemá ani podvozek a káru z Passata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 A kola jsou taky Octavia a ta má rozteč 100mm a Passat 112mm. Takže to s tím podvozkem z Passata bude jen šum luků a hájů ......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 taky si myslím.Ono není problém těch pár cáku nastavit.Rozříznou káru,prodlouží,udělají patřičné výztuhy a je to.Jinak se politikům osobně nedivím že to nechcou,protože pokud toto má opravdu podvozek z Octávie,tak tedy nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilda Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 pochopím, že páni politici nechtěli octavie, ale co jim nevoní na superbovi??? nevím! akorát tahaj prachy ze státní kasy... co si budeme povídat jakej je rozdíl mezi cenou audy a8 a supem... pravda sup předci jenom neni až tak moc luxusní, ale myslim si, že navísost dostačuje... když s nim muže jezdit Pan Prezident, proč ne kde jakej trouba pod nim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 pochopím, že páni politici nechtěli octavie, ale co jim nevoní na superbovi??? nevím! akorát tahaj prachy ze státní kasy... co si budeme povídat jakej je rozdíl mezi cenou audy a8 a supem... pravda sup předci jenom neni až tak moc luxusní, ale myslim si, že navísost dostačuje... když s nim muže jezdit Pan Prezident, proč ne kde jakej trouba pod nim... Protože ty kurvy si můžou vybrat a kdyby sis měl vybrat mezi audi A8 a Supem co bys bral? A oni žádnou čest nemají takže berou A8. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilda Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 superba, protože jsem Čech!!! a toho pohodlí a ůoxusu mi tam nepřijde málo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 superba, protože jsem Čech!!! a toho pohodlí a ůoxusu mi tam nepřijde málo... a jel si někdy v A8? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 superba, protože jsem Čech!!! .... Promiň, to je argument jako prase....už to bylo řečeno milionkrát, ale co je na Superbu vyloženě českého? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 pochopím, že páni politici nechtěli octavie, ale co jim nevoní na superbovi??? nevím! akorát tahaj prachy ze státní kasy... co si budeme povídat jakej je rozdíl mezi cenou audy a8 a supem... pravda sup předci jenom neni až tak moc luxusní, ale myslim si, že navísost dostačuje... když s nim muže jezdit Pan Prezident, proč ne kde jakej trouba pod nim... Já myslím, že náš pan prezident měl o ježdění SuberBem jen plnou hubu keců. Nemůžu si pomoct, ale v životě jsem ho tímto autem jet neviděl. (pro rýpaly- v televizi apod.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 pochopím, že páni politici nechtěli octavie, ale co jim nevoní na superbovi??? nevím! akorát tahaj prachy ze státní kasy... co si budeme povídat jakej je rozdíl mezi cenou audy a8 a supem... pravda sup předci jenom neni až tak moc luxusní, ale myslim si, že navísost dostačuje... když s nim muže jezdit Pan Prezident, proč ne kde jakej trouba pod nim... Já myslím, že náš pan prezident měl o ježdění SuberBem jen plnou hubu keců. Nemůžu si pomoct, ale v životě jsem ho tímto autem jet neviděl. (pro rýpaly- v televizi apod.) To souhlasím. A teď si "koupil" Mercedes třídy R. Taková malá reklama v jednom časopise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 To souhlasím. A teď si "koupil" Mercedes třídy R. Taková malá reklama v jednom časopise Trochu si to pleteš. Superba si koupil Klaus za státní peníze, aby se před novinářema předvedl jak podporuje české výrobce, od té doby v něm nejezdí. Erko si koupil Havel a za svý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Trochu si to pleteš. Superba si koupil Klaus za státní peníze, aby se před novinářema předvedl jak podporuje české výrobce, od té doby v něm nejezdí. Ano, tak tohle jsem měl přesně na mysli. Ale jak patrno, někteří mu to žerou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 a někteří musej makat na '8 roků starou octu' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.